Alarmsysteem Met Full Hd Camera 1080P

€ 159,95
Special Price € 99,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de SecuFirst Wi-Fi deurbel DID501, mis je nooit meer een bezoeker. Of je nu thuis bent of buiten de deur, je ontvangt altijd een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan via de App de bezoeker direct zien en met hem communiceren. De beelden van de bezoekers worden automatisch opgenomen op een micro SD kaart en zijn gemakkelijk terug te kijken of te downloaden via onze SecuFirst app. Naast je smartphone is het ook mogelijk om je standaard aanwezige bel of gong aan te sluiten op de DID501 deurbel. Verder is belangrijk dat onze WiFi deurbel beveiligd is tegen diefstal, door middel van een speciale schroef aan de onderkant van de behuizing.

Voordelen van de SecuFirst Wi-Fi Deurbel:

Zie altijd wie er voor de deur staat
De camera met een kijkhoek van 90° zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wie er voor de deur staat (in HD-kwaliteit, 720P). Deze beelden zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

Terugpraten
Naast dat je kunt zien wie er aanbelt, kun je door de ingebouwde microfoon en speaker ook met de bezoeker communiceren voordat je de deur open doet (2-weg communicatie).

Open de deur op afstand
Met de Wi-Fi deurbel is het ook mogelijk om op afstand de deur te open voor de bezoeker. Dit kun je doen middels de app. De buitenunit heeft namelijk aan de achterkant twee vrije aansluitingen waarop je een elektrische deuropener of poort kunt aansluiten.

Behoud je (bestaande) bedrade deurbel
Wanneer je thuis bent, wil het wel eens voorkomen dat je telefoon in een andere ruimte ligt of bijvoorbeeld aan de oplader. Doordat je ook de (al aanwezige) bedrade deurbel of gong kunt aansluiten op je WiFi deurbel, zul je nooit meer een bezoeker missen. Hierdoor zal namelijk, wanneer er iemand aanbelt, naast je telefoon ook de deurbel thuis gewoon afgaan.

Nachtzicht
De camera is voorzien van drie infrarood LED's. Deze zorgen ervoor dat je ook wanneer het donker is altijd beschikt over duidelijke beelden (tot 3 meter).

Notificaties op je smartphone
Ontvang direct een inkomend gesprek op je smartphone wanneer er iemand op de bel drukt. Deze notificatie is in te stellen op meerdere apparaten en ook weer gemakkelijk uit te schakelen via de app.

Opnames bij beweging
De camera is voorzien van een bewegingsmelder. Hierdoor zal hij wanneer er beweging plaats vindt, deze beelden automatisch opnemen op de micro SD-kaart. Deze micro SD-kaart wordt standaard niet meegeleverd, maar je kunt hiervoor een willekeurige micro SD-kaart gebruiken (tot maximaal 32Gb).

Beelden terugkijken
De beelden zijn gemakkelijk en snel via de app terug te kijken. Per deurbel wordt er namelijk een logboek bij gehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Deze beelden zijn ook direct gratis te downloaden op je smartphone of tablet.

Anti-Diefstal
De Wi-Fi deurbel is door middel van een speciale schroef aan de onderkant beveiligd tegen diefstal.

Betrouwbaar en veilig
Jouw camera beelden zijn privé, en alleen voor jou bedoeld. Daarom ben je direct bij de installatie verplicht om het voorgeprogrammeerde wachtwoord te wijzigen. Hierdoor zorg je ervoor dat een eventuele hacker niet direct kan inloggen op je camera. Daarnaast loopt alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

Geen verborgen kosten
Alle functionaliteiten van de camera zijn direct en kosteloos te gebruiken. Je hebt dus geen abonnement nodig om alle functies te kunnen gebruiken.

Gemakkelijk te installeren
De Wi-Fi deurbel is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde adapter, download de SecuFirst HD app en volg daarna de stappen die worden getoond in de app.

Wifi / LAN
Je kunt de Wi-Fi deurbel eenvoudig en direct verbinden met je Wi-Fi netwerk of er voor kiezen om hem bedraad (dus met een lan-kabel) aan te sluiten op je router.

SecuFirst HD App
De SecuFirst HD app is gratis te downloaden voor iOS & Android. Je kunt deze gemakkelijk vinden in de Apple store en op de Google Play store door te zoeken op “SecuFirst HD”.

Circle of Safety
De WiFi deurbel DID501 is onderdeel van de Circle of Safety. De Circle of Safety bestaat uit diverse producten die je kunt toepassen in en rondom je huis. Denk hierbij aan deze Wi-Fi deurintercom, een verlichtingscamera en bijvoorbeeld IP-camera's. Door deze producten te combineren creëer je een ring van veiligheid in en om je hele huis.

Garantie
Alle producten van SecuFirst worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Specificaties
Video Resolutie: HD 720P (1280 x 720)
Sensor: 1 Megapixel
Lens: 3.6mm ± 5%
Kijkhoek: H:90° ±3° / V:50° ±3°
Nachtzicht: 3 meter, 3 IR LED's
Beelden per seconde: Max. 25
Bewegingsmelder: Ja
Beltonen: 25
Opslagmogelijkheid: Micro SD kaart (max. 32GB) (niet meegeleverd)
Opname formaat: AVI
Opname periode: 1 Minuut per gebeurtenis
IP Waarde: IP55
Contact elektrische deur: 12V / 1A
Contact poort: 0V droog contact
Voeding: DC, 15V/1.5A
Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C
Opslagtemperatuur: -20°C ~ 60°C
Afmetingen:
- Hoogte 15,6 cm
- Breedte 6,7 cm
- Diepte 4,5 cm

Opslagcapaciteit bij Full HD Video opname
8GB: 500 Gebeurtenissen
16GB: 1000 Gebeurtenissen
32GB: 2000 Gebeurtenissen

Inhoud verpakking:
- Wi-Fi deurbel DID501
- Zonnekap voor Wi-Fi deurbel
- Stroom adapter 15V/1,5A
- Voedingskabel 3 meter
- Deuropener kabel 2 meter 2x
- Schroevendraaier
- Schroeven + pluggen
- Raamsticker (met beveiligingsmelding) 2x
- Handleiding
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alarmsysteem Met Full Hd Camera 1080P
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 748069
Type Deurbel met camera
Catalogusnummer ALM314S
EAN-code 07480690 | 8719689179038
Merk SecuFirst
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.