Ambre Solaire Aftersun Milk 200Ml

€ 11,40
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Een zijdezachte huid na het zonnen en zwemmen? Het kan! De Garnier Ambre Solaire Hydraterende en verzachtende Aftersun Melk is speciaal geformuleerd om de vochtarmehuid na blootstelling aan de zon te hydrateren en te kalmeren. Deze Aftersun Melk verzacht de huid en is verrijkt met natuurlijke aloë vera om je huid tot 24u te hydrateren & voeden met een frisse niet vettige structuur.

Hydraterende en verfrissende melk met Aloë Vera extract. Aloë Vera is een woestijnplant die in staat is maanden te overleven in extreme omstandigheden en zonder water. Zijn hydraterende gel die rijk is aan vitaminen en mineralen, heeft kalmerende en helende eigenschappen. Je huid is verfrist, verzacht en gehydrateerd tot 24 uur. De fijne en lichte formule wordt snel opgenomen door de huid. Bovendien is de formule niet vet & niet plakkerig. Dermatologisch getest.

Hydrateert, verfrist en voedt de huid na een dag in de zon.

Verrijkt met natuurlijke aloë vera.
Tot 24u hydratatie

Resultaat: Verfrist, kalmeert en hydrateert de huid. Houdt de huid zacht en soepel.
Formule is niet vet, niet plakkerig.

Breng de aftersun melk iedere keer na het zonnen aan op een schone huid. Trekt snel in en laat een subtiele, frisse geur achter op de huid.

Ingrediënten: Aqua/Water, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Glycerin,Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Xanthan Gum, Zinc Gluconate, Linalool, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Farnesol, Geraniol, Bisabolol, Methylparaben, Citronellol, Citral, Parfum/Fragrance.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ambre Solaire Aftersun Milk 200Ml
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 849384
Type Aftersun
EAN-code 08493842 | 3600542448093
Catalogusnummer 3600542448093
Merk Garnier
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.