Angelcare Dress Up Luieremmer

€ 27,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
De geurtjes van je baby zijn helaas niet altijd even fijn, vooral bij volle luiers kan dit nog wel eens vervelend zijn! Het Nappy Disposal System van Angelcare met meerlaagse luieremmer-zakken zorgt ervoor dat nare geurtjes snel uit de ruimte verwijderd worden.
De Angelcare Dress Up luieremmer is dankzij het push & lock systeem erg eenvoudig in gebruik. Je legt de volle luier in de luieremmer, waarna deze automatisch luchtdicht verpakt wordt in één van de zakken van de navulcassette. Met één navulcassette kun je ongeveer een maand vooruit. Deze luieremmer wordt standaard geleverd met één navulcassette. Extra navulcassettes zijn apart verkrijgbaar.
Het leuke van de Dress Up luieremmer is dat je het design kunt aanpassen aan je eigen wensen met los verkrijgbare Dress Up hoezen. (zie Tips om mee te bestellen) Je vindt altijd wel een hoes die leuk staat op de babykamer van jouw kleintje!
Het Angelcare Nappy Disposal System maakt gebruik van de unieke OdourSeal™ technologie, dat er perfect voor zorgt dat nare geurtjes niet de luieremmer-zakken uitkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Angelcare Dress Up Luieremmer
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 785094
Merk Angelcare
Catalogusnummer AC-DU
EAN-code 07850943 | 666594200945
Type Luieremmer
Maat Overige
Kleur Wit
Shipping Type normaaltarief