AVENT ELECTRISCHE BORSTKOLF

€ 139,00 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Als je je prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom hebben we deze zeer comfortabele borstkolf gemaakt: je kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.
Aangenamere kolfpositie door uniek ontwerp: Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat je melk direct van je borst in de fles of beker stroomt, zelfs wanneer je rechtop zit. Dit houdt in dat je gemakkelijker kunt zitten tijdens het kolven: je hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al je melk in de fles terechtkomt. Als je comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat de melk makkelijker te laten stromen.
Kies de instelling die effectief en aangenaam is voor jou: Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies dan uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou aangenaam te laten verlopen.
Zacht massagekussen met massagepunten: De satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van je melkafgifte. Ons karakteristieke massagekussen imiteert het zuigen van je baby, voor een zachte stimulatie van de melkafgifte.
Gesloten systeem, ontworpen voor hygiënisch afkolven: Er blijft geen melk in de slangen achter.
Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp: Weinig losse onderdelen en intuïtief ontwerp. Eenvoudig melk afkolven voor je baby, waar je ook bent.
Inclusief onze Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen: De vorm van de brede speen lijkt op de borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor jou én je baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AVENT ELECTRISCHE BORSTKOLF
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 759586
Merk Avent
Catalogusnummer SCF332/31
EAN-code 07595868 | 8710103831860
Type Borstpomp
Maat Overige
Kleur Transparant
Shipping Type normaaltarief