Speelt

Speelt

ONS ADVIES   Nood aan inspiratie? Of wil je graag wat meer info over de verschillende mogelijkheden... Ontdek het op onze Baby Inspirations pagina 

Speelt

Spelen is belangrijk om op te groeien als kind. Dit is geldig voor alle leeftijden. Dus ook voor baby’s. Het is namelijk zo dat men al doende leert. Al spelend is dat zeker ook het geval.

Schommelen op het schommelpaard, schudden met de rammelaar. De eerste tandjes uittesten op een bijtring of in slaap vallen samen met het favoriete knuffeldier op het speeltapijt. Het zijn allemaal ervaringen die jouw kindje zal ondergaan in de eerste maanden van het opgroeien.

Er bestaan ook zeteltjes, relax- en inlegkussens voor jouw kleine spruit. Op deze manier hoeft hij of zij niet alleen maar te liggen wanneer je jouw kindje niet vast hebt.

Begint je kindje al wat meer ruimte nodig te hebben voor het spelen, dan is een parkeen ideale oplossing. In deze parken kan je jouw kindje naar alle lust laten spelen. Daarbovenop kan je deze parkjes erg mooi aankleden. Zo ogen ze nog eens mooi in het interieur!