+32 (0)51 545 575
Back2School actie

Gratis Levering Schooltassen, Rugzakken & Reiskoffers

Een nieuwe schooltas, rugzak of reiskoffer nodig, maar kan je niet meteen in onze winkels geraken? Via onze webshop krijg je jouw rugzak, koffer of schooltas gratis thuis geleverd! Je kan nog genieten van de gratis thuislevering tot en met 30 september 2017!

Let op: Gratis verzending is enkel geldig wanneer het aangekochte artikel € 50 of meer kost. 

Back2School - Gratis verzending

Jouw nieuwe rugzak of boekentas = waardebon van 10%!

Het is augustus. Dat wil zeggen dat we over halfweg de grote vakantie zijn... Maar dat betekend ook dat we binnenkort al onze vrienden en vriendinnen terug zien op de speelplaats!
Bij een nieuw schooljaar, hoort natuurlijk ook nieuw schoolgerief. Een boekentas of rugzak, om al dat schoolgerief in te steken, mag natuurlijk niet ontbreken.

Gelukkig is het deze maand HET beste moment om een schooltas te kopen bij Multi Bazar! Je krijgt namelijk een waardebon ter waarde van 10% van jouw aangekochte rugzak, én een gratis ticket voor Bobbejaanland. (zie hieronder)
Koop je hem online? Dan krijg je de tas nog eens gratis bij jouw thuis geleverd! (zie hierboven)

Back2School - Waardebon 10%

Rube & Rutje Kleurwedstrijd!

Kom de kleurplaat halen in een van onze winkels, of download ze hieronder. Kleur ze daarna in, en breng hem voor 1 september terug binnen in Pittem of Izegem. Zo maak je meteen kans op 1 van de vele leuke Rube & Rutje verassingspakketten ter waarde van € 25!
Winnaars worden bekend gemaakt op 5 september 2017.

klik hier voor de kleurplaat

Back2School - Rube & Rutje Kleurwedstrijd

Deze zomer gratis naar Bobbejaanland!

Zin in een dagje Bobbejaanland tijdens de vakantie? Dan is het nu het moment om een nieuwe schooltas of rugzak te kopen voor volgend schooljaar.
Je krijgt bij deze aankoop namelijk een gratis ticket voor Bobbejaanland!
Zo kan je gerust eens een daguitstapje maken naar één van de tofste pretparken van ons land.

Let wel, het ticket is enkel geldig wanneer het vergezeld wordt van 1 betalend ticket. Dat betekent dat je per gratis ticket, 1 betalend ticket nodig hebt. Betalend ticket kan online aangekocht worden op bobbejaanland.be of aan de kassa van Bobbejaanland aan het dagtarief. Goedkoopste ticket is gratis. Geldig t.e.m. 5 november 2017. M.u.v. 27/08/2017 en 3/09/2017. Deze bon is niet geldig in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De bon is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze bon mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

Back2School - Ticket Bobbejaanland

Back2School - Assortiment

Back To Schoolfolder!

Back To School Blader snel eens door de digitale folder!