Barbecook Carlo

€ 119,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Zin om te genieten van een vurige barbecue in het stadspark, in de tuin van de buren of op je eigen tuintafel? Met de handige draagtas kun je trendy tafelgrill Carlo overal meenemen. Want plezier, dat deel je gewoon. Carlo behoudt zijn "Cool" aan de buitenkant, ook al wordt het binnenin broeierig heet. Dankzij zijn uniek ontwerp grill je rookvrij en met de ventilator behoud je maximale controle.
Carlo blinkt uit in kracht en comfort.

VENTILATOR VOOR MAXIMALE CONTROLE
Dankzij het unieke ontwerp van de Carlo tafelbarbecue in vrolijk okergeel, grill je vanaf nu rookvrij. Met de ingebouwde ventilator zorg je voor een constant en regelbaar vuur. Bovendien is Carlo uitermate zuinig: minder houtskool met meer resultaat!

ON THE GO
Zin om te genieten van een vurige barbecue in het stadspark, in de tuin van de buren of op je eigen buitentafel? Neem dan trendy tafelgrill Carlo overal mee dankzij de handige draagtas. Want plezier, dat deel je gewoon.

VEILIGHEID
Carlo behoudt zijn “cool” aan de buitenkant, ook al wordt het binnenin broeierig heet. Het rooster met opstaande rand zorgt er bovendien voor dat je bereidingen niet gaan lopen. Perfect for friends and family!

EENVOUD SIERT
Alle onderdelen van de tafelbarbecue Carlo zijn eenvoudig te demonteren en bovendien vaatwasser bestendig. De vlotte aanmaak zorgt er voor dat je in no-time grill ready bent. Een last minute grillparty met Carlo? Check!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbecook Carlo
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 698321
Type Draagbare barbecue
EAN-code 5400269204563
Merk Barbecook
Catalogusnummer 2235925000
Kleur Geel
Shipping Type alleenafhaling