Barbie Dreamtopia Twinkle Lights Zeemeermin Pop

€ 34,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ga voor spetterend veel speelplezier met Barbie Dreamtopia Zeemeermin Pop met Twinkelende Lichtjes met een fantastische look en een magische lichtfunctie!
Dompel deze Barbie zeemeerminpop in water onder om haar schitterende staart op te laten lichten met een van de vier kleurrijke lichtshows.
Ook op het droge kunnen kinderen van de lichtshow genieten door op de knop op haar lijfje te drukken.
De fantasielook van​de Barbie pop is helemaal af dankzij de regenboogvinnen, het lijfje met pareldetails, haar haar met roze highlights en een prinsessentiara.
Deze Barbie zeemeermin pop is dankzij de prachtige lichtfunctie en de sprankelende details een fantastisch cadeau voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met de Barbie Dreamtopia Zeemeermin Pop met Twinkelende Lichtjes en een magische lichtfunctie! Als ze deze prachtige Barbie zeemeerminpop in water onderdompelen, licht haar schitterende staart op met een van de vier kleurrijke lichtshows. Barbie Dreamtopia Zeemeermin Pop met Twinkelende Lichtjes zorgt voor eindeloos veel speelplezier in bad of in het zwembad, maar kinderen kunnen ook op het droge van de lichtshows genieten. Als ze op de stervormige knop op het lijfje van de Barbie pop drukken, begint de lichtshow ook zonder water. Met de regenboogvinnen, haar haar met roze highlights en de prinsessentiara is de kleurrijke zeemeerminlook van Barbie helemaal af. Barbie Dreamtopia Zeemeermin Pop met Twinkelende Lichtjes is perfect voor badtijd of een waterspel (ouderlijk toezicht vereist) en is een geweldig cadeau voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud. Pop kan niet zwemmen of los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbie Dreamtopia Twinkle Lights Zeemeermin Pop
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 855125
EAN-code 08551252 | 194735024353
Catalogusnummer HDJ36
Merk Barbie
Type Modepoppen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.