Bestway 56586 Hydrium Ovaal Zwembad Met Zandfilter 5X3.6X1.2M

€ 1.199,00 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De modellen van bovengrondse zwembaden die tot de Hydrium lijn van Bestway behoren, zijn ontworpen voor al diegenen die hun groene ruimte willen verfraaien met een zwembad dat het summum van schoonheid en weerstand biedt. Dit zwembad is een van de stevigste en robuustste bovengrondse modellen van zijn categorie: de afdichting van het zwembad wordt perfect gegarandeerd door de structuur van gewapend plaatstaal, 0,4 mm dik, met een extra brede rand eveneens van staal, bovendien zorgen de speciale verstevigingsbalken aan de zijkant, die de structuur omringen, voor een verdere ondersteuning van het zwembad op de grond.

Het stalen frame van de perimeter is gecoat met een speciale behandeling tegen roest en corrosie, die bijdraagt tot de lange levensduur van het zwembad en een maximale weerstand tegen externe agentia. De solide stalen constructie van de zo samengestelde structuur is door Bestway speciaal ontworpen om het zwembad het hele jaar door in de tuin geïnstalleerd te kunnen laten blijven, zodat het in de zomerseizoenen altijd klaar en bruikbaar is. Kortom, het is een uitstekende investering voor het plezier van het hele gezin.

Een andere factor die de duurzaamheid van dit Bestway Hydrium bovengronds zwembad sterk verhoogt, is de kwaliteit van de liner van het zwembad, een premium PVC liner met een verhoogde dikte, waardoor het zwembad bijzonder goed bestand is tegen de druk van een zeer grote hoeveelheid water. Aan dit eerste kwaliteitsmateriaal dat gebruikt wordt voor het ontwerp van het zwembad, wordt een beschermende laag toegevoegd die het zwembad immuun maakt tegen uv-stralen en blootstelling aan de buitenlucht. Maar tot de belangrijkste voordelen van het bezit van het bovengrondse zwembad Bestway 56586 Hydrium line behoort ook het gemak van de installatie, die binnen een paar uur plaats vindt en uitgevoerd kan worden, dankzij het tapijt dat op de bodem van het zwembad gelegd kan worden, op elk soort vlak terrein en zonder enige vorm van uitgraving en evenzoveel uitdagende werkzaamheden in de tuin te hoeven verrichten.

Met afmetingen van 500 centimeter lang, 360 centimeter breed en 120 centimeter hoog, kunt u met het ovale bovengrondse zwembad Hydrium 56586 van Bestway zich vermaken en binnen zwemmen in een maximum aan comfort, en dankzij de verstevigde staalstructuur en de vereenvoudigde montage is het zeker een uitstekend compromis tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs.

Zoals de meeste zwembaden, is het Hydrium 56586 het ideale zwembad voor wie zich wil vermaken.

Zoals de meeste Bestway modellen is het bovengrondse zwembad 56586 Hydrium uitgerust met alles wat u nodig heeft voor de bediening en het onderhoud, en omvat het de zelfdragende structuur, de filterpomp, de veiligheidsladder, de speciale skimmer, de Chemconnect diffusor die, samen met de pomp, voortdurend chloor in het zwembad verspreidt om de vorming van bacteriën in het water te voorkomen, het grondzeil om de structuur te beschermen tegen slijtage door contact met de grond, en het afdekzeil om vuil te beschermen en buiten te houden wanneer het zwembad niet in gebruik is.


De installatie van het zwembad duurt ongeveer 3 uur met de hulp van 2-3 personen, het vullen van het zwembad niet meegerekend.

Technische kenmerken:
Afmetingen: 500x360x120cm (lengte, breedte, hoogte)
Bovengronds zwembad Bestway zelfdragende lijn Hydrium ovaal .
Inhoud van 16.296 liter water
Liner van PVC van de hoogste kwaliteit
Wanden van versterkt plaatstaal met antiroest- en anticorrosiebehandeling
Afvoerplug
Zandfilterpomp voor waterfiltratie (58515) Veiligheidsladder.
Veiligheidsladder (58331)
Diffuser Chemconnect (58501)
Blad voor de basis (58263)
Bekleding (58293)
Oppervlakte-afschuimer
Het hele jaar door te gebruiken
Montage in ongeveer 3 uur
Voor een optimaal gebruik en duurzaamheid van het zwembad moet u de aanwijzingen in de handleiding opvolgen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bestway 56586 Hydrium Ovaal Zwembad Met Zandfilter 5X3.6X1.2M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 824555
EAN-code 08245557 | 6942138902297
Catalogusnummer 15356586BES
Merk Bestway
Type Metal Frame Pools
Shipping Type alleenafhaling
Promoties NEE