Header
Header

Dé producten die absoluut niet mogen ontbreken op jouw geboortelijst

Dat je met een pasgeboren baby’tje in huis veel spullen nodig hebt, dat weet iedereen. Een geboortelijstje opstellen is dus absoluut de moeite waard, want dan kunnen vrienden en familie je verrassen met een cadeautje dat je sowieso kan gebruiken. Maar wat zet je nu precies op die geboortelijst? Wat zijn dé baby essentials die je absoluut nodig hebt met een pasgeboren kindje in huis? Wij vertellen je alles!

1. Een baby nestje

“Een wàt, een nestje?” Dat horen we wel vaker als we mama’s en papa’s-to-be helpen bij het samenstellen van een lijstje. Zo’n baby nestje is simpelweg een knus plekje waar je kindje zich veilig en geborgen in kan voelen, en dat is écht onmisbaar de eerste maanden na de geboorte. Deze Baby Nestjes zijn superzacht, en groeien mee met je kindje.

2. Een ergonomische draagzak

Heel veel pasgeboren kindjes hebben een enorme huidhonger. Ze lijken énkel gerust te zijn wanneer ze dichtbij mama of papa kunnen zijn, als ze je hart kunnen horen en je ademhaling horen. Maar mama en papa willen natuurlijk ook af en toe de handen vrij hebben, dus daarom raden wij je een goede, ergonomische draagzak aan. Met deze Ergobaby Adapt kan je vanaf de geboorte gaan dragen, zonder verkleinkussen! Net zoals met de Ergobaby Omni 360 trouwens. Kies je liever een vrolijker printje? Dan moet je bij Tula zijn!
Of ben je misschien eerder te vinden voor een draagdoek? Dan moet je zeker de Aura Wrap van Ergobaby eens proberen. Die werd gemaakt van acacia en eucalyptus en is daardoor écht heel erg luchtig en superzacht. Ideaal voor de eerste maanden met dat kleine baby’tje.

3. Een veilige en ergonomische inbakerdoek

Wist je dat kindjes die ingebakerd worden vaak langer, rustiger en veiliger slapen? We raden je wel aan om zeker en vast ergonomisch te gaan inbakeren. Je kindje schrikt zichzelf niet meer wakker door wild met z’n armpjes te maaien, want die zijn ergonomisch én veilig over hun borstje geplooid. De beentjes verdwijnen in de losse trappelzak, waardoor de heupjes niet geklemd zitten. 100% ergonomisch dus, ideaal item voor je geboortelijstje!

4. De mooiste decoratie voor de kinderkamer

En natuurlijk wil je het gezellige kamertje van je baby voorzien van de gezelligste deco-elementen. Bij het Zweedse merk Elodie Details hebben ze de essentiële home collectie-items overgoten met een fashionsausje. Dus of je nu op zoek bent naar een dekentje, een opbergmand een schattig mobieltje of een speelmat, je vindt het beslist in de hippe collectie van Elodie Details!

Worden jullie binnenkort (opnieuw) trotse ouders? Kom dan zeker eens langs in één van onze winkels en laat je begeleiden door de deskundige kennis van onze medewerkers. Zij zullen jou helpen met de vele keuzes die gemaakt moeten worden.
Leuke extra’s: bij het aanleggen van een geboortelijst ontvang je een gratis boxpakje met bijhorende mutsje. Zo heeft jouw baby al een eerste cadeautje. Daarnaast krijg je ook een aankoopbon van 5% op de totale aankoopsom indien deze kleiner is dan € 500. Vanaf € 500 krijg je een bon van 10%.

blogposts blogposts blogposts

Maak kennis met de administratief verantwoordelijke van de baby-afdeling: Lisa Callens

Specialisatie?

Ik sta in voor alles wat betreft administratie rond baby-artikelen. Zoals bijvoorbeeld leveringen, bestellingen voor geboortelijsten, nieuwe artikelen op de website plaatsen… Daarnaast zorg ik door middel van het geven van opleidingen dat de medewerksters altijd op de hoogte blijven van alle nieuwigheden.

Hoelang maak je al deel uit van het Multi-team?

Momenteel ben ik ongeveer 7 jaar in dienst, waarbij ik begon aan de kassa. Daarna volgde ik mijn passie en ging ik aan de slag in de baby-afdeling, nu doe ik hiervan het administratieve werk. Alle functies heb ik telkens met hart en ziel uitgevoerd.

Waar doen wij Lisa een plezier mee?

Momenteel shop ik nog niet voor mezelf in de baby-afdeling, maar eens het zover zou zijn, wil ik zeker en vast een wandelwagen van Bugaboo, dit is heel trendy, stijlvol en ook heel kwaliteitsvol merk. Daarnaast zou je mij zeker ook een plezier doen met een leuke, verzorgingstas waar ik veel spulletjes in kwijt kan daar of enkele hippe spulletjes zoals een dekentje, knuffeltje…

Waarom moeten mensen kiezen voor Multi Bazar?

Bij Multi Bazar proberen we altijd up-to-date te blijven door nieuwe, toffe merken in ons gamma aan te bieden. Met collegialiteit en vriendschap tussen de collega’s op de afdeling staan we te allen tijde klaar voor de nodige uitleg van de geboortelijsten of artikelen.

blogposts