Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Fashion blog

Fashiontrends voor lente/zomer 2020

Het nieuwe jaar is van start gegaan, maar we blikken al even voorwaarts naar de modetrends voor de lente en zomer van 2020.

Trend 1: Romantische bloemen

De natuur geldt als grote inspiratiebron voor de combinatie van romantische bloemenprints, zeeblauw en mosgroen. Net als elk jaar zie je deze prints verschijnen op de catwalks.

Trend 2: Nude

Ook dit jaar zet de Nudetrend zich verder voort. Extra handig is dat deze kleur met zowat elke andere kleur te combineren is. Ga je voor stoer, kies dan voor een donkere kleur, wil je liever een girly look, kies dan wit.

Trend 3: Groen, blauw en zonsondergangskleuren

Dé kleur voor deze lente en zomer is groen. De kleur staat voor de natuur. Zo zal je veel groene cargobroeken, jacks en t-shirts spotten. Daarnaast is ook blauw een kleur van de natuur. Designers willen hiermee een schone oceaan in de kijker zetten. Als laatste zijn de kleuren van de zonsondergang (rood, fuchsia, paars en oranje) een inspiratiebron geweest voor menig designer.

Trend 4: Neon en fluo

Als laatste trend zien we ook deze zomer tal van felgekleurde kledingstukken met neon en fluokleuren. Knallen gegarandeerd.

Ook interessant?