Header
Header

Op bezoek in de speelgoed-afdeling

Met welke cadeautjes doe je jouw kinderen dit jaar een groot plezier?

Voor de allerkleinsten onder ons, blijven Vtech, Duplo, Little Smoby & Fisher Price topmerken. Vaak doe je hen ook een groot plezier met badspeelgoed. Wedden dat ze nu nog liever in bad zullen gaan? Daarnaast zit ook het houten speelgoed in de lift. Dit is niet alleen duurzaam, maar ziet er vaak ook prachtig uit.

Zijn jouw kinderen tussen de 4 & 6 jaar, dan is het typische speelgoed voor de creatieveling de knutseldozen, puzzels, winkeltjes of keukentjes. Liever speelpoppen? Dan zijn de Barbies, LOL Surprise en Baby Born poppen nog steeds populair. Wil je graag een eigen knutselvriendje toveren? Dan is Magic Mixies iets voor jou! Mermaize zijn de nieuwste speelpoppen.

Mag het wat stoerder? Kies dan voor één van de dinosaurussen. Is jouw kind fan van een bepaald personage? Wij hebben speelgoed van Spidey, Harry Potter, Pokemon, Paw Patrol, Brandweerman Sam en P.J Mask. Daarnaast blijven ook Lego en Playmobil heel populair onder de kinderen.

Ook wanneer jouw kinderen wat ouder zijn (tussen 7 en 12 jaar) kan je kiezen voor Lego of Playmobil. Zoals bijvoorbeeld de Lego Friends, Ninjago, Star Wars of Technic of superhelden zoals de Avengers. Staat alles van jouw kind in teken van glamour? Kies dan voor Make-up of Glamourdozen of iets van Top Model. Wil je de onderzoeksgeest aanwakkeren, wij hebben tal van wetenschapsdozen. Moeten ze eerder wat energie kwijt? Met de Nerf Pistolen hebben ze gegarandeerd uren speelplezier.

Natuurlijk kan je de Multi Media niet vergeten en gezelschapspelen voor iedere categorie, ja ook voor de volwassenen.

Waarop moet je letten bij een groot gezin en een klein budget?

  • Is de prijs/kwaliteit van het speelgoed in evenwicht?
  • Gaan ze er werkelijk graag mee spelen of willen ze het gewoon hebben?
  • Hoeveel kindjes vinden dat speelgoed leuk?
  • Hoe lang gaan ze dat soort speelgoed leuk vinden?

Wat koop je beter niet?

Laat je niet misleiden door de vele reclames op TV. Hierdoor laat je je soms verleiden om zaken te kopen waar ze eigenlijk toch niet echt interesse in hebben.

Wat vind je zelf leuk aan de sintperiode?

Het is heel fijn om te zien dat er in deze tijd van computers en gsm’s toch nog altijd brieven gemaakt worden voor de sint en dat de klant de moeite doet om naar de winkel te komen om de Sint te helpen met het aankopen van de juiste cadeaus.

Toch nog op zoek naar hét perfecte cadeau voor jouw zoon of dochter? Spring dan zeker eens binnen in één van onze winkels en één van onze medewerkers helpen u met plezier naar het juiste cadeau. Zo kan je ook bij ons terecht voor jouw communie- of lentefeestlijst of andere verlanglijstjes.

blogposts blogposts blogposts

Maak kennis met onze Speelgoed-specialist: Ann Vandekerckhove

Specialisatie?

Speelgoed heeft geen geheimen meer voor mij.

Hoelang maak je al deel uit van het Multi-team?

Ik ben in januari 1990 gestart, eerst als allrounder, maar al snel werd ik assistente van de Sint en Paashaas.

Waar doen wij Ann een plezier mee?

Te veel om op te noemen! In elke leeftijdscategorie vind ik altijd iets top

Waarom moeten mensen kiezen voor Multi Bazar?

Bij Multi Bazar heb je een ruim assortiment, de nieuwste rage’s en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle medewerkers trachten ook altijd om de artikelen zo goed en mooi mogelijk uit te zetten zodat het voor de klant leuk en gemakkelijk winkelen is. Iedereen staat ook altijd klaar voor een woordje uitleg

blogposts