+32 (0)51 545 575

Rookovens

Rookovens

Terug

De Rookoven

Deze oude methode om etenswaren langer te bewaren is helemaal terug. Geniet ook meer van het buitenleven en ga bijvoorbeeld in de winter een stukje wild roken op uw terras. Trek een dikke jas aan, stook een vuurtje en laat jouw vlees rustig roken terwijl je geniet van een glaasje warme wijn of thee. Geniet lekker thuis van de geneugten die de winter kan bieden!

Rookovens bootsen het schoorsteeneffect na en laten uw etenswaren goed doorroken. Met behulp van houtskool en hout zal u die rooksmaak perfect evenaren. Voor het roken worden houtsnippers of kleine houtblokjes gebruikt. Natuurlijk kan niet eender welk hout gebruikt worden, maar worden houtsoorten gebruikt die een lekker parfum afgeven. Ideale houtsoorten om te roken zijn eikenhout, beukenhout en hout van fruitboomsoorten. Maar ook esdoorn, berkenhout, moerbijboomhout of het hout van wijnstokken geven speciale verrukkelijke aroma's af.

BARBECOOK

Rookovens - Otto

OTTO

Nog nooit vlees of vis gerookt? Niets houdt je nog tegen om het uit te proberen. Met de elektrische rookoven Otto doe je dat vanaf nu in 1,2,3. Plaats een handvol geweekte rookschips in de lade, steek de stekker in het stopcontact en het plezier kan beginnen! Door zijn eenvoudig gebruik kan je makkelijk een zalm bereiden in nog geen 40 minuten tijd!

Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta
Rookovens - Oskar

OSKAR

De Barbecook Smokers zijn echte alleskunners: je gebruikt ze om koud of warm te roken.
En of het nu gaat om zalm, forel, of een stuk wild, de stevige roosters en ophanghaken helpen je het gewenste resultaat te behalen. Geniet van hun gebruiksgemak en experimenteer met verschillende bereidingen en de diverse soorten Barbecook rookchips of rookmot.

Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta

WEBER

Rookovens - Smokey Mountain

SMOKEY MOUNTAIN COOKER

Voor alle liefhebbers van een rooksmaak. De Smokey Mountain Cooker is perfect voor het roken en langzaam garen van grote stukken vlees of vis. Dankzij de verschillende afmetingen kan je met deze rookoven zelfs met beperkte ruimte groots genieten.

Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta
Barbecook - Siesta
Barbecook - Accessoires
Weber - Accessoires
Barbecue - Recepten