+32 (0)51 545 575

Wonen

header zwembad header buitenspeelgeod header tuinmeubelen header barbecue


Een tuin is soms meer dan alleen wat gras en struiken. Je beseft het soms niet maar je bent meer buiten dan je zelf denkt.

Zo hang je tijdens mooie dagen je was ook wel eens buiten te drogen. Het bespaart niet enkel elektriciteit, de was ruikt nog eens extra fris ook. Ook loop je iedere dag wel eens naar je brievenbus. De post, de krant of wat reclameblaadjes. Er zit wel elke dag iets in. Misschien heb je ook een vijver of een kippenhok in de tuin. De visjes en de kippen moeten ook af en toe wat eten krijgen.

Maar de reden waarom je echt vaak buiten komt en uren blijft zitten is ongetwijfeld voor al die gezellige en lekkere barbecues. Een toffe avond met mooi weer en een lekkere maaltijd, daar blijf je toch uren voor in de tuin vertoeven?

Maak je tuin dan ook extra gezellig door deze een beetje meer in te richten dan enkel tafels en stoelen. Denk maar aan een terrasverwarmer voor de koudere dagen of een kleine fontein in de vijver. Ook leuk om meer buiten te komen is een moestuin. Zo ben je meer buiten bezig, en heb je er lekkere, gezonde zelfgekweekte groenten bovenop.


Voor de echte avonturiers die liever onder de blote hemel slapen, dan in hun eigen bedje, kan er nooit kampeermateriaal genoeg zijn. Ook al ben je soms wat zwaarder geladen, je bent op alles voorbereid in de natuur. Tijdens je kampeertrip wil je natuurlijk niet dat er iemand je huis ongevraagd bezoekt. Zorg daarom voor voldoende beveiliging terwijl je weg bent. Zo kan je met een gerust hart nog meer genieten van je kampeertrip! 

Kies een categorie!

Bekijk alle producten van de juiste categorie.