Bullet Journal De Handleiding

€ 17,50
Special Price € 5,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Terwijl de apps die meer productiviteit beloven ons om de oren vliegen, kiezen heel wat mensen weer voor pen en papier.
Een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde tools voor nodig zijn. Een notitieboekje en een pen zijn voldoende om aan de slag te gaan, je to do-lijstjes op orde te krijgen (én uit te voeren) en plannen voor de toekomst te maken. In Bullet Journal- De Handleiding leer je hoe je zelf een bullet journal kunt beginnen die past bij jouw noden, hoe je het systeem naar je hand kunt zetten en vooral: op welke manier het jouw leven efficiënter, stressvrijer en leuker kan maken. Allemaal aan de hand van het revolutionaire systeem van de Amerikaanse Ryder Carroll, die de techniek bedacht en perfectioneerde, samen met heel wat bloggers, instagrammers en die-hard fans van over de hele wereld.
Of je nu een student of huismoeder bent, een drukbezette zakenman of fulltime moestuinier, iedereen kan baat hebben bij een systeem dat zijn geheugen extern maakt. Al was het omdat je op die manier weer ruimte krijgt om je hersenen voor creatievere zaken te gebruiken dan onthouden dat je je paper moet indienen of werk moet maken van je kwartaalaangifte.

Bullet Journal- De Handleiding verzamelt de beste tips, trucjes en voorbeelden om racende gedachten uit je hoofd en in je schriftje te krijgen, en zo het beste uit elke dag te halen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bullet Journal De Handleiding
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 733878
Type Bullet Journal
EAN-code 07338786 | 9789492626295
Catalogusnummer 9789492626295
Merk Multi Bazar Selectie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.