Childhome Evolu 2 Stoel Zwart/Zwart 2 In 1 + Beugel

€ 149,00
Special Price € 129,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De trendy Evolu 2 hoge stoel heeft een speciale, volledig zwarte uitvoering. De stoel is volledig zwart, de Evolu Black heeft een moderne uitstraling.
Deze trendy 2-in-1 hoge stoel is aan te passen aan 2 tafelhoogtes: een standaard eettafel van 75 cm en een kindertafel van 50 cm. Een set extra lange poten is optioneel verkrijgbaar om de hoogte van de hoge stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk. De stoel kan ook gebruikt worden vanaf de geboorte in combinatie met de Evolu Newborn Seat.
Het in diepte verstelbare eettablet is optioneel verkrijgbaar, zo heeft je kind zijn eigen tafeltje.
De Evolu 2 hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van jouw kind te verzekeren.
De trendy 2-in-1 Evolu hoge stoel heeft een nieuwe kleuren combinatie; zwart & zwart. De stoel is volledig zwart, de Evolu Black heeft een luxueuze uitstraling, luxe en comfort die elk kind verdient. Aan het comfort van de Evolu stoel is niets gewijzigd, de stoel in een nieuw jasje behoudt al zijn zeer prakische eigenschappen. De stoel is aan te passen aan de 2 gebruikelijke tafelhoogtes: standaard eettafel van 75 cm en kindertafeltje van 50 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk. De EVOLU 2 hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van uw kind te verzekeren. Bestemd voor kinderen vanaf 6 maanden tot 6 jaar. Het gebruik van de hoge stoel is aan te raden van zodra uw kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Optioneel zijn een set extra lange poten beschikbaar om de hoogte van de stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm en een in diepte verstelbaar eettablet. Hoogte van zitvlak op hoogte eettafel: 59cm. Hoogte voetenplank op hoogte eettafel: 42cm. Hoogte van zitvlak op hoogte keukeneiland: 77cm.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Childhome Evolu 2 Stoel Zwart/Zwart 2 In 1 + Beugel
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 779781
Merk Childhome
Catalogusnummer CHEVOCHBL
EAN-code 07797811 | 5420007155117
Type Doorgroeistoelen
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.