Cloby Multifunctional Uv Blanket Upf50+ Grijs

€ 36,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Babys en jonge kinderen zijn extra kwetsbaar voor de zon. Volgens het KWF verdubbelt ernstige verbranding in de jeugd de kans op het krijgen van een melanoom (huidkanker) op latere leeftijd. Met onze zonnedoek bescherm je je baby of peuter overal tegen die schadelijke zonnestralen.

Deze super zachte en luchtige UV doeken bieden UPF 50 + zonbescherming, wat betekent dat ze meer dan 98% van de schadelijke UV stralen blokkeren. Deze zonbescherming komt puur door de speciale weving en karakter van de stof, en niet door toegevoegde chemicaliën!

MULTIFUNCTIONELE ZONNEDOEK
Dankzij de unieke eigenschappen van de stof en de toevoeging van twee drukknoopjes zijn de UPF 50+ UV zonnedoeken super praktisch.

Veilige kinderwagen bescherming - Met de drukknoopjes maak je de doek gemakkelijk vast aan de duwstang van de kinderwagen. Op deze manier is je baby beschermd tegen de zon en wind en kan heerlijk slapen zonder last te hebben van externe prikkels. Dankzij de drukknoopjes wordt de wagen niet volledig afgedekt maar blijft er voldoende luchtcirculatie bestaan.
Draagzak cover - met de drukknoopjes maak je de doek vast aan de schouderbanden van je draagzak, en de armpjes, beentjes en evt hoofdje van je baby zijn beschermd tegen de zon of wind.
Buggy - bevestig de doek aan de zijkanten van je buggy of kinderwagen in zitstand en je peuter schopt de doek nooit meer los en blijft beschermd tegen de zon en wind
Voedingsdoek — de drukknoopjes zet je eenvoudig om je nek vast, en de stof is ideaal om mee te voeden. Luchtig, anti bacterieel, anti odor en hoog absorberend!
Cape - heerlijk zacht om je baby of peuter heen bijvoorbeeld na het zwemmen of in het park.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cloby Multifunctional Uv Blanket Upf50+ Grijs
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 858403
Merk Cloby
Catalogusnummer CBY-UVB-GR
EAN-code 08584038 | 8719326044699
Type Accessoires
Maat Overige
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.