Colgate Tandp Total 75Ml

€ 1,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Anders dan de gewone tandpastas bieden de Colgate Total tandpastas een totale bescherming van het gebit tegen tandplak gedurende 12 uur na het poetsen.

De tandpasta helpt daarenboven bij het beschermen tegen zuuraanvallen, tandsteenvorming, slechte adem en tandgevoeligheid.

De nieuwe geavanceerde formule bevat een uniek bacteriebestrijdend middel dat zich hecht aan uw tanden en tandvlees. De gepatenteerde formule van Colgate Total bevat immers triclosaneen anti-bacterieel ingrediëntdat door de copolymeer vastgehouden wordt op de oppervlakten van tanden en tandvlees. Dit ingrediënt legt een anti-bacteriële film over uw tandglazuur en het tandvlees, dit onzichtbaar, maar beschermend laagje verdwijnt niet, zelfs niet wanneer u eet of drinkt. Uw tanden en tandvlees zijn zodanig gedurende 12 uur safe. Poets uw tanden tweemaal per dag met Colgate Total en uw volledige mond is non-stop beschermd.

Ook tandgevoeligheid wordt door deze tandpasta grondig aangepakt. Deze tandgevoeligheid ontstaat wanneer de kanalen van de tandzenuwen bloot komen te liggen. Warme, koude of zoete voeding of drank kan dan een pijnlijke ervaring geven. De revolutionaire en wetenschappelijk bewezen formule van Colgate Total heeft hiertegen een speciaal ontwikkeld silica. Dit hecht zich vast aan het tandbeen om de open micro-kanalen af te dekken en te beschermen. U mag er dus gerust op zijn dat deze pijntjes snel zullen minderen of zelfs volledig verdwijnen na het poetsen met deze tandpasta.

Reeds na enkele beurten poetsen zal ook de natuurlijk witte kleur van uw tanden terug komen en in stand gehouden worden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colgate Tandp Total 75Ml
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 418973
Type Tandenborstel
EAN-code 04189732 | 8714789554372
Catalogusnummer 150.210
Merk Colgate
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.