Onze afhaalpunten

Webshop bestellingen

Onze webshop blijft 24/7 geopend! U hebt hierbij de keuze om uw order thuis te laten bezorgen (gratis vanaf 50€ bij kleine pakjes) of u kan ervoor opteren om uw artikelen zelf te komen afhalen aan een van onze winkels in Pittem of Izegem. Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden.


Het afhalen van webshoporders is zonder afspraak mogelijk tijdens de normale openingsuren. U kan zich hiervoor wenden naar de afhaalpunten. In Izegem is dit poort 5, in Pittem poort 4. Dit zal ook aangeduidt staan op de parking.

  • Maandag: 13u00 tot 18u30
  • Dinsdag tem vrijdag: 8u30 tot 12u en 13u tot 18u30
  • Zaterdag: 8u30 tot 18u
  • Zondag: 9u tot 12u

LET OP: Het afhalen van webshoporders kan enkel met een afgeprinte orderbevestiging van uw online aankoop, of via het bestelnummer op uw gsm. Dit om een vlotte en veilige afhaling te garanderen en de afstandsregels te kunnen respecteren.


Mogen wij u vriendelijk vragen om tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht te nemen en voldoende afstand te houden van elkaar.

Afhaalpunt in Izegem

In Izegem wendt u zich vanaf zaterdag 27 maart naar Poort 5 voor afhalingen. Bestellingen van geboortelijsten kunnen gewoon afgehaald worden in de baby-afdeling.

Afhaalpunt in Pittem

In Pittem wendt u zich vanaf zaterdag 27 maart naar Poort 4 voor afhalingen. Bestellingen van geboortelijsten kunnen gewoon afgehaald worden in de baby-afdeling.