Afhaalpunten Pittem & Izegem

Onze webshop blijft 24/7 geopend! U hebt hierbij de keuze om uw order thuis te laten bezorgen (gratis vanaf 50€) of u kan ervoor opteren om uw artikelen zelf komen af te halen aan een van onze afhaalpunten in Pittem of Izegem. Bestellingen boven 25 euro kunnen gratis afgehaald worden, onder de 25 euro vragen we een service-kost van 3 euro


Het afhalen van webshoporders is zonder afspraak mogelijk tijdens de normale openingsuren

  • Maandag: 13u00 tot 18u30
  • Dinsdag tem vrijdag: 8u30 tot 12u en 13u tot 18u30
  • Zaterdag: 8u30 tot 18u
  • Zondag: 9u tot 12u

OPGELET: Wij ondervinden door de drukte een kleine vertraging in het klaarleggen van afhaalorders. Reken op 24h tot 48h vooraleer u het 'ligt klaar' bericht zal ontvangen. Bedankt voor u begrip.


LET OP: Het afhalen van webshoporders kan enkel met een afgeprinte orderbevestiging van uw online aankoop, of via het bestelnummer op uw gsm. Dit om een vlotte en veilige afhaling te garanderen en de afstandsregels te kunnen respecteren.


Mogen wij u vriendelijk vragen om tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht te nemen en voldoende afstand te houden van elkaar.

Een bestelling geplaatst

U hebt net een bevestigingsmail ontvangen dat uw order klaar ligt voor afhaling? Gelieve hieronder door te nemen hoe wij ‘corona-proof’ de afhalingen hebben georganiseerd in ieder filiaal. Gelieve uw mailtje met de bevestiging dat uw order klaar ligt voor afhaling bij de hand te houden. Dit mag digitaal of op papier. U zal zo snel mogelijk bediend worden. Gelieve de afstand te respecteren in de aangeduide wachtrij.

Pittem

U kan zich onmiddellijk aanmelden aan poort 4. Dit zal ook aangeduid staan op de parking.


Izegem

U kan zich onmiddellijk aanmelden aan poort 5. Dit zal ook aangeduid staan op de parking.