Cybex Platinum Cloud Z I-Size Deep Black

€ 289,95
Special Price € 199,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De autostoel Cloud Z i-Size van Cybex is de opvolger van het bekroonde Cloud Q concept. Het verschil? Deze autostoel is 15% lichter dan zijn voorganger. De Cloud Z i-Size is geschikt voor babys van 45 tot 87 centimeter. Dat wil zeggen van geboorte tot ongeveer 18 maanden of tot een gewicht van 13 kilogram. Wat de Cloud Z uniek maakt? Je kan de autostoel verstellen tot een ergonomische vlakke positie wanneer je hem niet in de auto gebruikt, bijvoorbeeld in combinatie met een wandelwagen.
Doordat de autostoel voorzien is van het Linear Side-impact Protection (L.S.P.) systeemgecombineerd met het omhulsel dat energie-absorberend isvergroot je de veiligheid van je kind significant in geval van een botsing aan de zijkant. De krachten die bij een botsing vrijkomen worden met circa 25% verminderd.
De Cloud Z i-Size heeft 11 eenvoudig in te stellen standen voor het hoofdsteundeel dat ingebouwde geleiders heeft voor het harnas. De autostoel is dan ook een toonbeeld van comfort. Zo kun je met de verlengde voetensteun de Cloud Z i-Size buiten de auto in een volledige, ergonomische ligstand plaatsen. Daarbij kan de hoek eenvoudig met een hand aangepast worden, zonder dat je je kind hierbij uit de autostoel hoeft te halen.
De Cloud Z komt in 2 versies. De Cloud Z i-Size is de Comfort versie met de zachte comfortabele bekleding. De Cloud Z i-Size Plus heeft een slijtvaste exclusieve bekleding met denim look. Beide stoffen zijn ademend en wasmachinebestendig op 30
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cybex Platinum Cloud Z I-Size Deep Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 811771
Merk Cybex
Catalogusnummer 520000004
EAN-code 08117717 | 4058511800776
Type Cloud Z I-Size
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.