+32 (0)51 545 575

Dummy Camera

Beschikbaarheid

Online:Direct uit voorraad leverbaar
Pittem:Beperkte voorraad
Izegem:Beperkte voorraad
€ 6,85

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Beveilig je huis, appartement of bedrijfspand en schrik ongewenste gasten af met de SEC24 DMC440 dummy camera. De dummy camera met zijn compacte en strakke design is voorzien van een knipperende LED en een rubberen kabel waardoor hij niet van echt te onderscheiden is. De camera is gemakkelijk aan de wand te monteren en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Voordelen van de SEC24 Dummy camera met knipperende LED en rubberen kabel.

Compact en realistisch
De dummy camera is voorzien een knipperende LED en een rubberen kabel. Hierdoor is hij niet van echt te onderscheiden en werkt hij zeer preventief omdat passanten zullen denken dat er een echte camera gemonteerd is.

Ophangen
De dummy camera kan gemakkelijk aan de muur gemonteerd worden en de rubberen kabel kan in de voet weggewerkt worden. Na het plaatsen is de camera gemakkelijk in de gewenste richting te draaien. De camera wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en een waarschuwingssticker die op het gewenste raam geplakt kan worden.

Geschikt voor binnen en buiten
De camera beschikt over een waterbestendige behuizing. Hierdoor is bestand tegen de regen, waardoor hij uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Knipperende LED
Om de LED te laten knipperen, kunnen er batterijen in de dummy camera geplaatst worden (2x AAA , deze worden niet meegeleverd). Deze batterijen gaan gemiddeld een jaar mee voordat deze vervangen moeten worden. Zodra de batterijen in het product geplaats zijn, zal de LED elke seconde knipperen.

Garantie
Alle dummy camera’s van Sec24 worden standaard geleverd met één jaar fabrieksgarantie.

Extra informatie

Artikelnummer 748085
Type Camerabeveiliging
Merk SecuFirst
Catalogusnummer DMC440
EAN-code 8719689179816
Shipping Group Normaal tarief