+32 (0)51 545 575

Brabantia Droogmolen Topspinner 50m met Anker

Beschikbaarheid

Online:Direct uit voorraad leverbaar
Pittem:Direct af te halen
Izegem:Direct af te halen

€ 79,00

Aanbieding € 69,00

Verkoop

Productbeschrijving

Gemakkelijk en milieuvriendelijk je was drogen met een Brabantia Topspinner Droogmolen van 60 meter met grondanker van 45 mm doorsnee. Met de Topspinner Droogmolen kun je de was snel en gemakkelijk buiten drogen, dankzij de soepeldraaiende armen en de kwalitatieve drooglijn. Met het gebruiksvriendelijke ‘paraplu’-systeem draait de droogmolen onafhankelijk van de paal, de drooglijnen komen naar je toe. Het bijna wrijvingloze design waarborgt dat de armen met de drooglijnen soepel draaien, zelfs als ze beladen zijn met zwaar of nat wasgoed. Dit betekent ook dat de Topspinner Droogmolen gemakkelijker in de wind draait, waardoor de was zelfs sneller droogt. Fris en 'gratis' je was drogen want buiten drogen is beter voor het milieu én je portemonee. Meer droogcomfort dankzij de soepeldraaiende armen, ook vol natte was en geen gesjouw meer met de wasmand. Met het afsluitbare metalen grondanker kan deze droogmolen stevig in de grond staan, beton is overbodig.
- Soepeldraaiende armen - draait in de top - Gemakkelijk te bedienen 'paraplu-systeem' - Altijd strakke drooglijnen - naspanbaar in 3 stappen - Stevig ophangoog - gemakkelijk op te bergen - Afsluitbare metalen grondanker - beton overbodig - Extra kwaliteit, UV-bestendige drooglijn met antislip profiel - Draden gemakkelijk te vervangen - Alle armen voorzien van speciale ophangogen voor kleerhangers - Ideaal voor het drogen van fijn wasgoed
- Los verkrijgbaar: ø 45 mm afsluitbaar kunststof betonanker - gemakkelijk te plaatsen in beton - Los verkrijgbaar: weerbestendige beschermhoes - gemakkelijk aanbrengen en verwijderen - rits over de gehele lengte.

Extra informatie

Artikelnummer 661069
Type Droogmolens
Catalogusnummer 31.08.67
Kleur/Motief Overige
Merk Brabantia
EAN-code 8710755310867
Shipping Group Eigen Dienst