Dvdg Sims 4

€ 39,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
BLACKFRIDAY_2019
Hopelijk spreek je vloeiend Simlish, want in je Sims-personages zijn slimmer en realistischer dan ooit tevoren. Kortom, met De Sims 4 stijgt je favoriete simulatiegame naar een hoger niveau!

Speel je op een Mac? Geen paniek, want vanaf nu kan je via Origin, het online EA-platform, De Sims 4 gratis downloaden voor Mac als je een pc-versie hebt! Aarzel dus niet langer en bestel vandaag nog De Sims 4 (Windows) op bol.com en download je Mac-versie gratis via Origin.

Iedere Sim komt met een uniek karakter en waaier aan emoties. Menselijke trekjes die beïnvloed worden door onder andere de inrichting verschillende kavels en natuurlijk ook: jouw beslissingen. Als speler controleer je de gedachten, lichamen én harten van de Sims. Jij bepaalt hun fysieke kenmerken, welke karaktereigenschappen domineren en ga zo maar door. Inderdaad, de verhaalcombinaties zijn haast eindeloos!

Daarnaast hebben de Sims uiteraard ook een dak nodig boven hun hoofd. Ga snel aan de slag en creëer prachtige paleizen en riante villa’s. De Sims 4 zit boordevol materialen en praktische bouwelementen. Laat je fantasie de vrije loop en combineer de beschikbare componenten om het mooiste, grootste en indrukwekkendste huis van de buurt!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dvdg Sims 4
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 616243
EAN-code 06162436
Catalogusnummer 130734
Merk Multi Bazar
Type Games
Shipping Type normaaltarief