Einhell Tc-Rh 900/1 Boorhamer

€ 99,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Einhell TH-RH 900/1 Elektrische Boorhamer is een ideale machine voor boren, hamerboren en beitelen met beitelfixatie. Met een krachtige 900 Watt motor levert deze machine een slagkracht van 3 Joule, voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. De machine wordt geleverd met een tweede handvat voor nog meer grip tijdens het uitvoeren van je doe het zelf. Tevens krijg je bij aanschaf van deze elektrische boorhamer een handige transport- en opbergkoffer.

Robuuste aluminium boorkop en robuuste diepteaanslag
Deze elektrische boorhamer beschikt over een robuuste, lichte aluminium SDS-plus boorkop, waarin boren met een maximale diameter van 26 millimeter gebruikt kunnen worden. Het verwisselen tussen verschillende boren is heel eenvoudig, door de boorkop open en dicht te draaien zonder gebruik te maken van gereedschap. De robuuste diepteaanslag is geproduceerd met massief metaal en kan snel en eenvoudig worden aangepast aan de gewenste boordiepte. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurig te werken bij het uitvoeren boor- en beitelklussen.

Voorkom overbelasting met overbelastingkoppeling
De machine is voorzien van een overbelastingkoppeling, om de krachtige motor te beschermen en veilig te kunnen werken. In het geval dat de boor van de elektrische boorhamer vastloopt tijdens je werkzaamheden, zal de machine tijdelijk stoppen. Zo kan een veilige manier van werken worden gegarandeerd, evenals dat de motor in de machine beschermd wordt.

De beitelfunctie van deze machine is pneumatisch, wat inhoudt dat de machine wordt aangedreven door perslucht. Dit helpt je bij het behalen van een optimaal resultaat.

Schoon en veilig werken met stofkap
Een schone werkplaats draagt bij aan veilig werken, wat essentieel is bij het uitvoeren van verschillende doe het zelf. De elektrische boorhamer is voorzien van een stofkap, zodat je bij het uitvoeren van werkzaamheden geen last van het stof hebt.

Extra handgreep voor meer grip
Standaard word
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Einhell Tc-Rh 900/1 Boorhamer
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 772771
Type Boorhamer
Catalogusnummer 4258237
EAN-code 07727719 | 4006825593242
Merk Einhell
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.