Einhell Te-Ag 125 Ce Kit Haakse Slijper

€ 69,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
De Einhell TE-AG 125 CE is een robuuste en krachtige haakse slijper, die uitermate geschikt is voor het uitvoeren van uiteenlopende snij-, schuur- en zaagwerkzaamheden in huis, in de garage of op een werkplaats. Door de elektronische snelheidsregulering van deze machine is de haakse slijper zeer nauwkeurig af te stellen bij het materiaal waarmee gewerkt wordt tijdens een bepaalde klus. Zijn lichte gewicht maakt de geleiding van de haakse slijper erg comfortabel.

Optimaal resultaat door 1100 Watt motor
Deze haakse slijper beschikt over een krachtige 1100 Watt motor, die je helpt bij het behalen van een optimaal resultaat. Met deze machine zijn zelfs de zware snij-, schuur- en zaagwerkzaamheden snel en zorgvuldig uitgevoerd.

Constant Electronic system
De elektronische snelheidsregulering van deze machine maakt het mogelijk om het toerental van de machine vooraf af te stemmen bij de uit te voeren klus. Daarbij zorgt dit Constant Electronic system ervoor, dat er een constante toerental wordt geleverd bij belasting tijdens de gehele klus.

Schijfbeveiliging en spilvergrendeling
Deze haakse slijper beschikt over een snelverstelling, waarmee de schijfbeveiliging in een handomdraai kan worden aangepast bij de uit te voeren taak. Daarnaast is het met de spilvergrendeling op de machine erg eenvoudig om van slijpschijf te wisselen.

Robuuste aandrijfkop
De machine is voorzien van een robuuste, vlakke metalen aandrijfkop die een optimale krachtoverbrenging garandeert. Daarbij heeft deze aandrijfkop een trillingsarme werking, wat een comfortabele manier van werken bevordert.

Soft grip handgreep
Met de soft grip handgreep en de slanke behuizing van de haakse slijper, is deze machine heel eenvoudig te geleiden. Zelfs op moeilijk te bereiken plekken. Daarbij kan de handgreep in drie verschillende standen worden gezet, afhankelijk van de klus die je uit gaat voeren.

Extra handgreep met spansleutel
Maak gebruik van het extra handgreep bij deze haakse slijper, om nog meer controle te hebben bij de uitvoering van je doe het zelf. In deze extra handgreep zit een spansleutel verwerkt, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Kabelclip en LED-indicator
Tijdens het gebruik van de haakse slijper geeft een praktische LED-indicator aan of de haakse slijper is aangeslopen op het lichtnet. Dit bevordert de veiligheid van de machine. Na gebruik kan de elektriciteitskabel aan een handige kabelclip worden bevestigd.

Let op: er zit geen doorslijpschijf bij de machine.

De belangrijkste specificaties van de machine:
• Vermogen: 1100W
• Aansluiting: 230 V / 50 Hz
• Geschikt: voor Ø125mm slijpschijf
• Onbelast toerental: 11.000 t/min.
• Toerenregelaar
• Constant Electronic system: constant toerental bij belasting
• Gereedschapsloos verstelbare schijfbescherming
• Voorste handgreep verstelbaar in 3 posities
• Asvergrendeling
• Softgrip
• Geleverd zonder slijpschijf
• Dit product maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Einhell Te-Ag 125 Ce Kit Haakse Slijper
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 772819
Type Haakse slijper
Catalogusnummer 4430865
EAN-code 4006825634990
Merk Einhell
Shipping Type normaaltarief