Exit Tiggy Junior Trampoline + Safetynet 140Cm Black

€ 99,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De EXIT Tiggy junior trampoline is een mini trampoline voor kinderen van drie tot vijf jaar. Deze compacte ronde trampoline met veiligheidsnet heeft een zwartgrijze beschermrand met stoere tijgerprint en een lage opstap, zodat peuters en kleuters de trampoline eenvoudig kunnen betreden. Op de Tiggy junior trampoline van EXIT Toys beleven de allerkleinsten groots springplezier.

First jump
Met trampolinespringen kun je niet vroeg genoeg beginnen, daarom is de EXIT Tiggy junior trampoline speciaal voor peuters en kleuters ontwikkeld. Anders dan bij grotere trampolines heeft deze trampoline elastieken in plaats van springveren. De elastieken geven een soepele bounce en zachte landing, waardoor het lichaam nauwelijks wordt belast en jonge kinderen met plezier én vol trots hun eerste sprongen laten zien. En is er per ongeluk toch een missprong? Dan vangt het meegeleverde veiligheidsnet je kind op. Het veiligheidsnet zit aan de springmat bevestigd en kinderen kunnen dus nooit met hun voeten en handen tussen de elastieken komen. Super veilig!

365 dagen springplezier
De Tiggy junior trampoline van EXIT Toys is eenvoudig op te bouwen, omdat er geen schroeven nodig zijn: binnen no-time heb je de trampoline staan. Een bijkomend voordeel van de EXIT Tiggy junior is dat hij door de compacte vorm ook geschikt is voor binnen. Als het minder mooi weer is, kun je de trampoline dus gewoon naar binnen verplaatsen. Het hele jaar door beleven de allerkleinsten springplezier op de EXIT Tiggy junior trampoline!

Standaard inbegrepen
Springmat
Zwartgrijze beschermrand met tijgerprint
30 elastieken van 40 cm
6 metalen poten
Veiligheidsnet met ritssluiting
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exit Tiggy Junior Trampoline + Safetynet 140Cm Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 797683
EAN-code 07976834 | 8720088262535
Catalogusnummer 10.00.70.00
Merk EXIT toys
Type Trampolines
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.