Frosch Geconc wasmiddel Marseille Zeep Blanc Refill 1.5L

€ 8,29
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
De kracht van Savon de Marseille in een ecologisch verantwoord wasproduct Frosch Vloeibaar wasmiddel met Marseillezeep is een authentiek en ecologisch verantwoord product voor een stralende was. Want de natuurlijke werking van Marseillezeep is onverbiddelijk voor vlekken en vuil. Ideaal om wit textiel te wassen bij temperaturen tussen 30° en 95° en tevens geschikt voor de handwas.
Zorg dragen voor uw textiel en de natuur Frosch vloeibaar wasmiddel met Marseillezeep is een ecologisch verantwoord product. Het bevat geen geen fosfaten en ftalaten, noch toegevoegde bewaarmiddelen. Zijn hoge gehalte oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst, zonder bleekmiddelen, laat toe uw textiel grondig te wassen.
Verpakt in een ecopack (soepele zak) van 1,5 liter die 62% minder verpakkingsmateriaal gebruikt en bijgevolg zorgt voor minder afval in uw vuilbak.
Product niet getest op dieren… tot groot genoegen van Fred, de kikker van Frosch !
Europees Ecolabel
Gebruiksaanwijzing Dit vloeibare wasmiddel is aanbevolen voor wit textiel dat gewassen wordt op 30° tot 95°. Uw ecopack van 1,5 liter is geschikt voor 21 wasbeurten. Gebruik 40 ml voor 10 liter water voor handwas.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Frosch Geconc wasmiddel Marseille Zeep Blanc Refill 1.5L
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 633476
Type Wasproduct
EAN-code 4009175931313
Merk Frosch
Kleur Overige
Shipping Type normaaltarief