Gabby S Dollhouse 8-Pack: Games Headquarters House

€ 29,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Speel het nieuwe Gabbys Dollhouse-spel voor kinderen van Spin Master Games, gebaseerd op de Netflix DreamWorks-show. Krijg 8 games onder 1 dak met Games HQ kindergames. Het is druk in dit hoofdkwartier van Games, met acht miauwende games voor 2-4 spelers, allemaal gecentreerd rond het meegeleverde Gabbys Dollhouse.

Met fantasierijke wendingen op oude favorieten en gloednieuwe uitdagingen, is het tijd om binnen te komen en te SPELEN. Spellen zijn onder meer: ​​​​Tic-tac-teen met hoge poot, geloofwaardige schijven voor katten, Gab-tastic go fish, Magical memory match, A-meow-zing bingo, Purr-ific verstoppertje, Incredi-cat-kaarten en Garden party-race. Als uw kinderen dol zijn op Gabbys Dollhouse-speelgoed, hoeft u niet verder te zoeken voor leuke bordspellen en kaartspellen voor meisjes en jongens.

Dit hoofdkwartier van Games is voor 2-4 spelers, voor alle kinderen van 4 jaar en ouder. Of je nu op zoek bent naar cadeaus voor 6-jarige meisjes, Gabbys Dollhouse-feestbenodigdheden of speelgoed voor 5-jarige meisjes, dit leuke spel is precies wat je zoekt. Dit is een spel voor kinderen van 4 tot 8 jaar, maar spelers van alle leeftijden zullen genieten van deze leuke uitdaging als ze graag naar de Netflix-show kijken.

Kaartspellen voor kinderen en bordspellen voor kinderen zijn op dit moment een ware rage, omdat ze hun gedachten van het scherm afleiden en zich richten op creativiteit en competitie. Het hoofdkwartier van Gabbys Dollhouse Games is de perfecte set van spellen voor meerdere spelers om dit te doen.

Bevat: 1x speelbord, 2x ponsvellen, 1x etiketvel, 6x dubbelzijdige spelkaarten, 36x speelkaarten, 2x zijwanden, 2x dwarsbalken, 1x bodembeugel, 4x L-clips en 30x damstenen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gabby S Dollhouse 8-Pack: Games Headquarters House
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 856715
Catalogusnummer 645-6065857
Type Gabby's Dollhouse
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08567154 | 778988443361
Merk Gabby's Dollhouse
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.