Hama Oplader Usb C Voor Gsm Pd Qualcomm 20W Wit

€ 21,99 € 0,06
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Gebruik geen stroom om uw smartphones en tablets met USB-C-poorten van stroom te voorzien, maar gebruik de intelligentie van opladers met stroomvoorziening. Dit betekent dat u efficiënt en geoptimaliseerd kunt opladen - dit beschermt de batterij en maakt uw smartphone en tablet snel weer klaar voor gebruik. Maximale veiligheid: vol vermogen, maar de USB-C-oplader blijft erg koel. Hama is gebaseerd op een veilige laadtechnologie met bescherming tegen oververhitting, overladen, overspanning en kortsluiting. Een speciale chip zorgt ervoor dat de snellader de aangesloten apparaten herkent en automatisch de laadprestaties aanpast. Het geoptimaliseerde laadproces beschermt de batterij en verlengt de levensduur van uw smartphone, tablet en Co.
Specificaties:
- Maximale compatibiliteit
- De 20W-oplaadadapter combineert de stroomvoorziening en Qualcomm® Quick ChargeTM 3. 0 snellaadtechnologieën en is dus universeel toepasbaar.
- Perfect voor alle Apple iPhone-modellen vanaf iPhone 8 en andere smartphones met Fast Charge. Ook AirPods, iPads, tablets en gameconsoles kunnen met hoge snelheid worden opgeladen.
- Minimaal ontwerp, klein en licht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hama Oplader Usb C Voor Gsm Pd Qualcomm 20W Wit
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860786
Type Laders
EAN-code 08607867 | 4047443453631
Catalogusnummer 00210535
Merk Hama
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.