Ip-Camera Buiten Full Hd 1080P

€ 120,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Met de SecuFirst Outdoor IP-camera CAM212, die dus geschikt is voor gebruik buitenshuis, ben je altijd op de hoogte wat er zich in of rondom je huis afspeelt. Uiteraard kun je altijd direct live meekijken en luisteren, maar daarnaast is het ook mogelijk om indien gewenst, notificaties te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen. De beelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn heel gemakkelijk terug te kijken via de SecuFirst app.

Voordelen van de SecuFirst outdoor IP-camera:

Zowel overdag als 's nachts live meekijken
De camera, met een kijkhoek van 90° en Full HD-kwaliteit (1080P), zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in en om je woning gebeurt. Deze beelden zijn “realtime” te bekijken via je smartphone of tablet.

Meeluisteren
Naast het bekijken van de beelden van je camera, kun je door de ingebouwde microfoon ook horen wat er gebeurt of wat er gezegd wordt door eventuele bezoekers.

Nachtzicht
De camera is voorzien van zes infrarood LED's. Deze zorgen ervoor dat je, ook wanneer het donker is, altijd over duidelijke beelden beschikt. En dat tot maar liefst 10 meter ver.

Notificaties op je smartphone of tablet
Ontvang direct een notificatie (pushbericht) wanneer er beweging plaats vindt in het gezichtsveld van de camera. Deze berichtgeving kan worden gedaan op meerdere apparaten en is gemakkelijk in en uit te schakelen via de app.

Opnames bij beweging
De camera is voorzien van een bewegingsmelder. Hierdoor zal hij wanneer er beweging plaats vindt, deze beelden automatisch opnemen op de micro SD-kaart. Deze micro SD-kaart wordt standaard niet meegeleverd, maar je kunt hiervoor een standaard micro SD-kaart gebruiken (maximale grootte is 128Gb).

Beelden terugkijken
De beelden zijn simpel en snel via de app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bij gehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Deze beelden zijn ook direct en gratis te downloaden op je smartphone of tablet.

Geschikt voor binnen en buiten
De camera beschikt over een stofvrije en waterbestendige behuizing (IP66). Hierdoor is bestand tegen stof en regen, waardoor hij uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Betrouwbaar en veilig
Jouw camerabeelden zijn privé. Daarom ben je ,direct bij de eesrte installatie, verplicht om het standaard (vooraf ingestelde) wachtwoord te wijzigen. Hierdoor zorg je ervoor dat pottenkijkers niet (direct) kunnen inloggen op je camera. Daarnaast loopt alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

Geen verborgen kosten
Alle functies van de camera zijn direct en kosteloos te gebruiken. Je hebt dus geen abonnement nodig om bepaalde functionaliteiten te gebruiken. En dat is wel zo voordelig!

Gemakkelijk te installeren
De CAM212 camera is lekker snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde adapter, download de SecuFirst HD app op je tablet of smartphone, en volg de stappen die worden weergegeven in de app.

Wifi
Je kunt de camera eenvoudig verbinden met je Wi-Fi netwerk. Hierdoor is hij gemakkelijk overal te plaatsen, zonder dat je met een netwerkkabel hoeft te werken.

SecuFirst HD App
De SecuFirst HD app is gratis te downloaden voor iOS & Android. Je kunt deze eenvoudig vinden in de Apple store of de Google Play store door te zoeken op “SecuFirst HD”.

Circle of Safety
De outdoor IP-camera CAM212 is onderdeel van de Circle of Safety. De Circle of Safety bestaat uit diverse producten die je in en rondom je huis kunt toepassen. Denk hierbij aan een Wi-Fi deur-intercom, een verlichtingscamera en uiteraard onze IP-camera's. Door deze producten te combineren creëer je een ring van veiligheid in en om het gehele huis.

Garantie
Alle producten van SecuFirst worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Specificaties
Video Resolutie: Full HD 1080P (1920 x 1080)
Sensor: 2 Megapixel
Lens: 4.0mm ± 5%
Kijkhoek: H:90° ±3° / V:45° ±3°
Nachtzicht: 10 meter, 6 IR LED's
Beelden per seconde: Max. 25
Bewegingsmelder: Ja
Opslagmogelijkheid: Micro SD kaart (max. 128GB) (niet meegeleverd)
Opname formaat: AVI
Opname periode: 1 Minuut per gebeurtenis
IP Waarde: IP66
Voeding: DC, 5V/1.5A
Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C
Opslagtemperatuur: -20°C ~ 60°C
Afmetingen:
- Hoogte 13,5 cm
- Breedte 6 cm
- Diepte 12,6 cm

Opslagcapaciteit bij Full HD Video opname
8GB: 340 gebeurtenissen
16GB: 650 gebeurtenissen
32GB: 1300 gebeurtenissen
64GB: 2700 gebeurtenissen
128GB: 5500 gebeurtenissen

Inhoud verpakking:
- Beveiligingscamera CAM212 outdoor
- Montagesteun voor camera
- Antenne voor camera
- Stroom adapter 5V/1,5A
- UTP naar USB-kabel 30cm (t.b.v. installatie)
- Schroeven + pluggen
- Raamsticker (met beveiligingsmelding) 2x
- Handleiding
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ip-Camera Buiten Full Hd 1080P
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 748073
Type Camerabeveiliging
EAN-code 8719689179083
Merk SecuFirst
Shipping Type normaaltarief