Ip-Camera Buiten Op Batterijen Hd 720P

€ 92,75
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Met de SEC24 outdoor IP-camera CAM112, ben je altijd op de hoogte van wat er in of rondom je huis gebeurt. De IP-camera is compleet draadloos en werkt op een oplaadbare accu. Deze accu gaat bij 10 triggers per dag een half jaar mee. Naast de accu is deze camera natuurlijk ook gewoon aan te sluiten met de bijgeleverde adapter, waardoor hij voor iedere plek in of om het huis geschikt is. Naast de mogelijkheid om altijd direct live via je smartphone mee te kunnen kijken en luisteren, ontvang je indien gewenst ook een pushbericht als er beweging wordt waargenomen. Beelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn gemakkelijk terug te kijken via de OMGuard HD app. Naast de opslag op de micro SD kaart, kunnen de opnames natuurlijk ook automatisch geüpload worden in een Google drive of Dropbox account.

Voordelen van de SEC24 outdoor IP-camera:

Zowel overdag als 's nachts live meekijken
De camera, met een kijkhoek van 60°, zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in en rondom je woning aan de hand is, en dat in HD-kwaliteit (720P). Deze beelden zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

Meeluisteren
Naast het bekijken van de beelden, kun je door de ingebouwde microfoon ook horen wat er gebeurt en/of gezegd wordt door eventuele bezoekers.

Nachtzicht
De camera is voorzien van één Power LED. Deze zorgt ervoor dat je, ook wanneer het donker is, altijd duidelijke beelden hebt (tot een afstand van maar liefst 5 meter).

Notificaties op je smartphone of tablet
Ontvang direct een bericht wanneer er beweging plaats vindt in het gezichtsveld van de camera. Dit is simpel in te stellen voor meerdere apparaten en ook weer gemakkelijk uit te schakelen via de app.

Opnames bij beweging
Deze IP-camera is voorzien van een bewegingsmelder. Hierdoor zal hij, wanneer er beweging plaats vindt, de beelden automatisch opnemen op een micro SD-kaart. Deze micro SD-kaart wordt standaard niet meegeleverd, maar je kunt hiervoor een willekeurige micro SD-kaart gebruiken tot maximaal 32Gb.

Cloud functie
Aan de camera kun je een Google drive of Dropbox account koppelen. Hierdoor zullen de opgenomen beelden automatisch worden opgeslagen in de cloud.

Beelden terugkijken
De beelden zijn gemakkelijk en snel via de app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Naast dat je de beelden terug kunt bekijken vanaf de camera, zijn ze dus ook op te halen uit je Google drive of Dropbox account.

Geschikt voor binnen en buiten
De camera wordt geleverd met een witte, rubberen beschermhoes, waardoor hij ook buiten geplaatst kan worden (beschermingsnorm: IP44). Gebruik je hem liever binnen, dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem.

Betrouwbaar en veilig
Jouw camera beelden zijn privé. Daarom ben je direct bij de installatie verplicht om het standaard wachtwoord te wijzigen. Dit voorkomt dat iemand met kwade bedoelingen niet direct kan inloggen op je camera. Daarnaast loopt alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

Geen verborgen kosten
Alle functies functionaliteiten van de camera zijn direct en te gebruiken. Je hebt dus geen speciaal abonnement of iets dergelijks nodig om bepaalde functies te gebruiken.

Gemakkelijk te installeren
De CAM112 is snel en gemakkelijk te installeren. Sluit de camera aan met de meegeleverde adapter, download de OMGuard HD app en volg de stappen die worden getoond in de app.

Wifi
Je kunt de camera natuurlijk direct verbinden met uw Wi-Fi netwerk. Hierdoor is hij heel simpel overal te plaatsen, zonder dat je een netwerkkabel hoeft aan te leggen.

OMGuard HD App
De OMGuard HD app is gratis te downloaden voor iOS & Android. Je kunt deze gemakkelijk vinden in de Apple store en Google Play store door te zoeken op “OMGuard HD”.

Garantie
Alle producten van SEC24 worden standaard geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Specificaties
Video Resolutie: HD 720P (1280 x 720)
Sensor: 2 Megapixel
Lens: 4.0mm ± 5%
Kijkhoek: H:60° ±3° / V:34° ±3°
Nachtzicht: 5 meter, 1 Power LED
Beelden per seconde: Max. 25
Bewegingsmelder: Ja
Opslagmogelijkheid: Micro SD kaart (max. 32GB) (niet meegeleverd)
Cloud: Google drive & Dropbox
Opname formaat: MP4
Opname periode: 5, 10, 15, 30 seconden per gebeurtenis
IP Waarde: IP44
Voeding: 2 stuks Oplaadbare 18650 batterijen of gelijkstroom, 5V/1.5A
Bedrijfstemperatuur: -10°C ~ 50°C
Opslagtemperatuur: -20°C ~ 60°C
Afmetingen:
- Hoogte 13,7 cm
- Breedte 7 cm
- Diepte 7 cm

Opslagcapaciteit bij Full HD Video opname
8GB: 500 gebeurtenissen
16GB: 1000 gebeurtenissen
32GB: 2000 gebeurtenissen

Inhoud verpakking:
- Beveiligingscamera CAM112 outdoor
- Montagesteun voor camera
- Oplaadbare batterijen type 18650 2x
- Stroom adapter 5V/1,5A
- Rubberen beschermhoes
- Schroeven + pluggen
- Raamsticker (met beveiligingsmelding) 2x
- Handleiding
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ip-Camera Buiten Op Batterijen Hd 720P
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 748075
Type Camerabeveiliging
Catalogusnummer CAM112
EAN-code 07480751 | 8719689179052
Merk SecuFirst
Shipping Type normaaltarief