Krups Krups Dolce Gusto Genio S Touch Kp440E10

€ 139,99 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Koffiemachine Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E10
Met deze compacte en geavanceerde hogedruk cupmachine (tot 15 bar), geschikt voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules, bekomt u in minder dan 30 seconden kwaliteitsvolle koffie met een dikke, fluweelzachte crème.
Een doordacht en bijzonder compact ontwerp. De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch van Krups® biedt zowaar alles wat u van een koffiemachine verlangt. Al dit in een oogstrelend en compact ontwerp. Gestroomlijnde metalen rondingen die mooi aansluiten bij het het bedieningspaneel met touchscreen; voor een vlot gebruik en geavanceerde functies binnen handbereik. Geheel naar wens te personaliseren dankzij de Espresso Boost Technologie, de regelbare temperatuurinstellingen en de XL-optie. Met deze espressomachine voor pads voorzien van een hogedruksysteem is kwaliteitsvolle koffie altijd gegarandeerd. Het genot dat men ervaart bij elk kopje zal alle vrienden verbaasd doen staan.
Warm en koud
Uw koffiemachine is zodanig veelzijdig in gebruik dat u er zelfs koude dranken mee kunt bereiden. Nu we het toch over koude dranken hebben: probeer zeker ook eens onze nieuwe New Orleans Style Cold Brew Coffee uit!
Functie van extra grote kopjes
Als groots ervaren en beleven — dat kan! Dankzij de XL-optie kunt u voortaan grootser gaan, voor dat ietsje meer koffie voor onderweg.
Instelbare intensiteit
Personaliseer uw drankje door het gewenste intensiteitsniveau op te geven, en geniet van een intense espresso beleving dankzij de Espresso Boost Technologie.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krups Krups Dolce Gusto Genio S Touch Kp440E10
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 808863
Type Capsule- & padsmachines
EAN-code 08088635 | 3700342445015
Merk Krups
Catalogusnummer YY4507FD
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.