Krups Yy3864Fd Dolce Gusto Infinissima White

Advies prijs € 64,95
Uw voordeel
€ 20,00
30,79
€ 45,00 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Koffiemachine Nescafé Dolce Gusto Infinissima KP170110
Geniet van oneindig veel verschillende koffies met NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima van Krups koffiecupmachine. De vorm is gebaseerd op het oneindigheidsteken, Infinissima is een ‘eenvoudig te gebruiken’, kleine en manuele koffiemachine.
Ontdek oneindig veel koffiemogelijkheden met de slimline NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiecupmachine van Krups met een waterreservoir van 1,2l - zo klein dat het zelfs in de kleinste keukens past. Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine. Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje. Plaats gewoon een capsule en verplaats de hendel om uw perfecte drank te bereiden uit een keuze van meer dan 30 koffiecreaties - Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

PRODUCTVOORDELEN

Manuele Technologie:
Plaats gewoon de capsule van uw keuze en met een eenvoudige beweging van de hendel kan u de perfecte warme drank van uw keuze maken.

15 bar maximale druk:
Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine.

Hermetisch gesloten capsules:
Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje.

Kwalitatieve dranken:
Geniet van meer dan 30 premium koffiecreaties. Met keuze van intense Espresso en volledige Grande tot schuimende cappuccino, warme chocolademelk, thee en zoveel meer.

Warm & Koud Functie:
Uw Infinissima koffiecupmachine is zo veelzijdig dat u er ook gemakkelijk heerlijke koude dranken mee kan bereiden.

Eco-modus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krups Yy3864Fd Dolce Gusto Infinissima White
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 833058
Type Capsule- & padsmachines
EAN-code 08330581 | 3700342431056
Catalogusnummer YY3864FD
Merk Krups
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.