Krups Yy4653Fd Dolce Gusto Infinissima Flow Stop Taupe

€ 139,99 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

eniet van uw favoriete coffeeshopdranken met de nieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch automatische koffiemachine van Krups. Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) en de automatische doorstroomstop maakt u thuis koffiedranken van de allerhoogste kwaliteit met een dikke, fluweelzachte crema. De INFINISSIMA Touch automatische koffiemachine is een strakke, verfijnde en stijlvolle machine om moeiteloos de perfecte koffiedranken te maken. Schuif uw favoriete capsule erin en maak eenvoudig uw favoriete drank met het intuïtieve ledtouchscreen. En als het wat groter mag is er nog steeds de handige XL-functie. Het waterreservoir van 1,2 l hoeft niet vaak bijgevuld te worden voor nog meer koffieplezier. Houdt u van koude koffiedranken, een latte macchatio of een espresso? In ons coffeeshopmenu van 35 creatieve blends vindt u steeds wat u zoekt! Met de ecostand schakelt de machine overigens automatisch uit na één minuut inactiviteit en met het ontkalkingsalarm wordt uw koffieroutine nog een stuk eenvoudiger. Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch Automatic van Krups wordt uzelf uw eigen favoriete barista. Het is tijd om thuis te genieten van de ultieme coffeeshopervaring. Klaar?

AUTOMATISCHE DOORLOOPSTOP:
Plaats eenvoudigweg de door u gekozen NESCAFÉ® Dolce Gusto®_capsule, pas uw drankje desgewenst aan met een enkele draai aan de knop en druk vervolgens op 'play': eens uw koffiemachine de perfecte dosis bereikt heeft, zal het automatisch stoppen om u aan te geven dat het drankje klaar is.

XL-FUNCTIE VOOR GROTE KOFFIES:
Alles groots ervaren en beleven — dat kan! Met de XL-functie geniet u onderweg of thuis van nog meer koffie.

WARM EN KOUD:
Uw koffiemachine is zo veelzijdig dat u eenvoudig overheerlijke koude dranken kunt bereiden.Probeer zeker eens onze New Orleans Style Cold Brew Coffee!

KOFFIE VAN PROFESSIONELE KWALITEIT:
Geniet van meer dan 35 premium koffiecreaties uit ons coffeeshopmenu, voor elke koffieliefhebber wat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Krups Yy4653Fd Dolce Gusto Infinissima Flow Stop Taupe
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 850189
Type Capsule- & padsmachines
EAN-code 08501899 | 3700342446647
Catalogusnummer YY4653FD
Merk Krups
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.