Lafuma Relax Futura Met Clip Velio Mix Ipanema Ergonomische Armleuningen

€ 249,00
Special Price € 219,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Een relaxfauteuil bestaat voornamelijk uit 2 delen: de structuur en het canvas. Bij de Futura fauteuil is de structuur gemaakt van stalen buizen . Dit staal is van een basalt kleur en de buizen hebben een diameter van 20 mm. Op deze structuur wordt het canvas bevestigd door een clipsysteem dat is gepatenteerd door Lafuma. Dit systeem van ingespoten elastomeer clips geeft de stoel een uitzonderlijke duurzaamheid. Het zorgt voor een betere ergonomie, meer comfort en gemak bij het schoonmaken, monteren of demonteren.

Het canvas is van Batyline ISO-textiel. Dit materiaal is afneembaar en biedt zowel stevig comfort als een goede rugsteun. Het Batyline-canvas is zeer resistent. Het is bestand tegen UV-stralen, scheuren en schimmels dankzij een antischimmelbehandeling. Het onderhoud is eenvoudig en het drogen supersnel. Bovendien is het canvas van de Lafuma Futura fauteuil Oeko-Tex gelabeld, wat bewijst dat het is vervaardigd zonder giftige stoffen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lafuma Relax Futura Met Clip Velio Mix Ipanema Ergonomische Armleuningen
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 817507
Type Verstelbare stoel
EAN-code 08175076 | 3614210020016
Merk Lafuma
Catalogusnummer LFM3138/9532
Kleur Assorti
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.