Lansinoh Bewaarzakjes Voor Borstvoedng 50St.

€ 15,90
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Lansinoh Bewaarzakjes zijn ideaal om afgekolfde moedermelk in de koelkast of vriezer te bewaren. Ze zijn nu voorzien van een hygiënische verzegeling en een veilige afscheurstrook met een dubbele sluiting om verspilling en lekken te voorkomen. De zakjes hebben dubbel verzegelde zijnaden voor extra stevigheid, ze zijn voorgesteriliseerd en weekmakervrij. Ze zijn eveneens BPA- en BPS-vrij zodat de moedermelk niet kan worden aangetast door schadelijke stoffen.
De dubbele sluiting zorgt voor extra veiligheid en de handige schenktuit verkleint de kans op verspillingen. Er is zelfs een labelvakje voor het noteren van de kolf- en bewaardatum.
NIEUW: U kunt nu met elke Lansinoh Borstkolf direct in het Bewaarzakje Voor Moedermelk kolven. Let op: alleen de Lansinoh Bewaarzakjes Voor Moedermelk met witte en paarse bloemen en een witte streep boven het logo zijn hiervoor geschikt. Bewaarzakjes zonder dit motief zijn niet compatibel om rechtstreeks in het zakje te kolven. De gebruiksaanwijzing zit bij de Lansinoh borstkolven.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lansinoh Bewaarzakjes Voor Borstvoedng 50St.
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 759747
Merk Lansinoh
Catalogusnummer 40056
EAN-code 07597473 | 5060062991642
Type Bewaarzakjes
Maat Overige
Kleur Paars
Shipping Type normaaltarief