Matchbox Action Drivers Parkeergarage

€ 32,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset hebben kinderen het voor het zeggen wanneer ze hun eigen avonturen tegemoet rijden met de innovatieve functies die ze voortduwen in een vertrouwde en herkenbare setting.
Vervoer auto's van de begane grond naar het dak in de handmatige lift met licht en geluid. Op het dak staat een oplaadpunt voor elektrische auto's, zodat je de elektrische Matchbox auto (schaal 1:64) kunt 'opladen'.
Als kinderen het voertuig over het activeringspunt rollen, gaat de garagepoort open en ontdekken ze lichtjes en geluiden!
Dankzij de eenvoudige aansluitingen kan de speelset worden bevestigd aan andere sets van Matchbox Action Drivers en van Hot Wheels City om een geweldige constructie te bouwen voor nog meer avonturen (andere sets zijn apart verkrijgbaar).
De Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset is een prachtig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder die pas net met Matchbox spelen.
De Matchbox Action Drivers Matchbox Parkeren en Spelen Garage Speelset zit boordevol door het kind te activeren functies voor nieuwe avonturen en eindeloos plezier! In deze realistische en zeer gedetailleerde parkeergarage zijn kinderen de baas. Als zij het inbegrepen Matchbox voertuig (schaal 1:64) door de set duwen, maken ze poorten open en activeren ze lichtjes, geluiden en andere functies. Dankzij de eenvoudige aansluitingen in elke hoek kunnen kinderen de speelset bevestigen aan andere Matchbox Action Drivers en Hot Wheels City sets voor nog meer geweldig speelplezier (andere sets zijn apart verkrijgbaar). Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matchbox Action Drivers Parkeergarage
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 855164
EAN-code 08551641 | 887961991642
Catalogusnummer HBL60
Merk Matchbox
Type Garages
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.