Maxi Cosi Autostoel Mica Eco I-Size Authentic Grey

€ 339,00
Special Price € 299,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Veilig en duurzaam, het Mica Eco roterende autostoeltje is gebouwd volgens de hoogste i-Size veiligheidsnormen van dit moment. Het biedt ouders de veiligste keuze en de meest verantwoorde optie bij het zoeken naar een 360 autostoeltje voor je kleintje. Deze planeetvriendelijke stoel heeft G-CELL Side Impact Protection die een extra ingebouwde bescherming toevoegt en maximale bescherming biedt met verbeterde 3D-impactabsorptie vanuit meerdere hoeken, om de veiligheid van uw baby te garanderen.
Het roterende autostoeltje Mica Eco maakt reizen gemakkelijker. Met zijn handige 360 rotatie heb je nooit meer moeite om je kind in of uit de auto te krijgen. De soepele, intuïtieve draai maakt het dagelijkse reizen met kleine kinderen overbodig. Hij wordt snel en eenvoudig gemonteerd via ISOFIX-installatie en de steunpoot zorgt voor maximale stabiliteit. Als duurzaam autostoeltje maakt de Mica Eco het besluitvormingsproces gemakkelijk, ook voor ouders. Gemakkelijk op de planeet en het kost de aarde niets.
De Mica Eco maakt het gemakkelijk om je kleintje het beste zitje voor de toekomst te geven. Het 360 autostoeltje kan direct vanaf de geboorte worden gebruikt met een comfortabele babyknuffelinleg (verkocht als apart accessoire) of vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud. Dat is 4 jaar slim, duurzaam reizen in de veiligste achterwaarts gerichte positie. Of uw kind nu een pasgeborene of een peuter is, de toekomst van reizen met autostoeltjes zag er nog nooit zo goed uit voor de planeet of voor uw gezin.
Ontworpen met meerdere ontspannende ligposities, biedt de Mica Eco behaaglijk comfort voor uw kleintje tijdens het reizen. Wat op zijn beurt betekent dat ouders ook kunnen genieten van een meer ontspannen reis. Of uw kind nu rechtop zit of achterover ligt in de zachte, ademende stoffen van de stoel, u kunt er zeker van zijn dat elke rit stressvrij en comfortabel zal zijn voor iedereen die in de auto reist.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Cosi Autostoel Mica Eco I-Size Authentic Grey
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860424
Merk Maxi Cosi
Catalogusnummer 8516510110
EAN-code 08604248 | 8712930177258
Type Maxi Cosi Mica
Maat Overige
Kleur Grijs
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.