Maxi Cosi Pearl Pro I Size Nomad Black

Regular Price € 279,00 Special Price € 199,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De Maxi Cosi Pearl Pro i-Size biedt je betere veiligheid en maakt het mogelijk om je kindje tot ca. 4 jaar veilig tegen de rijrichting in te vervoeren.
Het innovatieve openstaande gordelsysteem maakt het erg makkelijk om je kindje veilig in de Pearl Pro i-Size te zetten. Wisselen van achter- naar voorwaarts vervoer is super gemakkelijk en de Pearl Pro i-Size biedt comfortabele ruststanden in beide richtingen. Wanneer je de Pearl Pro i-Size installeert op de 3wayFix base krijg je zichtbare en hoorbare bevestiging bij correcte installatie van de autostoel. Zo kun je altijd onbezorgd op weg!
De Maxi Cosi Pearl Pro i-Size Nomad Black is een uniek autostoeltje waarin je kind vanaf 6 maanden tot maar liefst 4 jaar achterwaarts vervoerd kan worden. De eerste 15 maanden is het verplicht om je kind achteruit te vervoeren. Daarna wordt het aangeraden en mag je zelf de keuze maken.
De Pearl Pro i-Size voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidseisen. Daarmee loopt dit autostoeltje op het gebied van veiligheid echt voorop. Daarnaast beschikt de Maxi Cosi Pearl Pro i-Size over het Side Protection System. Dit zorgt voor extra bescherming bij een aanrijding vanaf de zijkant.
Om het Maxi Cosi Pearl Pro i-Size autostoeltje te kunnen gebruiken dien je in het bezit te zijn van een 3wayFix base. Deze is los verkrijgbaar.
Dit product is niet leverbaar via onze webshop, maar uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels! Informeer vooraf naar de beschikbaarheid per winkel.
MaxiCosi_Promo
SOLDEN_2020_BABY
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Cosi Pearl Pro I Size Nomad Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 755162
Merk Maxi Cosi
Catalogusnummer 8797710120
EAN-code 07551628 | 8712930142249
Type Maxi Cosi Pearl Pro
Maat Overige
Kleur Zwart
Shipping Type normaaltarief