Maxi Cosi Plaza + Essential Graphite (Wandelwagen + Draagmand Oria Xl)

€ 769,00
Special Price € 649,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Plaza+ Urban Comfort biedt alle functies die het stadsleven van je gezin gemakkelijk maken. Als een kinderwagen vanaf geboorte, zorgt Plaza+ voor een comfortabele, fijne rit. Met het flexibele 3-in-1-reissysteem (alleen incl. reiswieg) ga je snel en zonder moeite vanuit de auto naar de winkel, het park, een café en weer terug naar huis. Dat maakt elke dag in de stad gemakkelijk.
Alles van Plaza+ maakt je dagelijkse leven eenvoudiger! Multitaskende ouders kunnen het zitje van de kinderwagen met één hand in de ligstand zetten of inklappen, terwijl ze hun kind vasthouden. Dankzij het easy-in harnas, met magnetische sluiting zit je kind snel en veilig klaar voor de rit. De (meegeleverde) hogere reiswieg en zitpositie sparen je rug bij het inzetten & uithalen van je kind. De Plaza+ kinderwagen inklapbaar met 1 hand zit vol met eenvoudige functies, waardoor je de stad en daarbuiten gemakkelijk aankunt.
De Plaza+ is een omkeerbare kinderwagen vanaf geboorte en wordt geleverd met een supercomfortabele, ruime reiswieg. Het 3-in-1-reissysteem maakt het super eenvoudig om te wisselen tussen de reiswieg (inbegrepen) en een van de compatibele babyautostoelen van Maxi-Cosi (niet inbegrepen). De omkeerbare kinderwagen biedt de perfecte pasvorm vanaf de geboorte tot 4 jaar. Zo kunnen jij en je groeiende gezin vanaf de eerste dag gemakkelijk door elke stad en daarbuiten reizen.
De Plaza+ is de beste baby-hang-out in de stad. Met de reiswieg erbij is het de comfortabelste kinderwagen vanaf geboorte. Het brede, ruime matras geeft je baby een echt bed om in te slapen en een ventilatievenster zorgt voor frisse lucht voor je baby. Dankzij het ruime gevoerde kinderwagen-zitje is de Plaza+ ook in de zitstand superzacht. Een uitschuifbare zonnekap beschermt je kind als het een dutje doet. Naar de ouders of de straat gericht. Heel comfortabel, heel gemakkelijk.
De hobbelige stadsjungle veranderen in een zijdezachte rit is een makkie voor Maxi-Cosi Plaza+.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Cosi Plaza + Essential Graphite (Wandelwagen + Draagmand Oria Xl)
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 831424
Merk Maxi Cosi
Catalogusnummer 1919750110
EAN-code 08314246 | 8712930172543 | 87129301752543
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Grijs
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.