+32 (0)51 545 575

Computer

Computer
’s Avonds laat nog iets printen? Zorg er dan voor dat je niet in de problemen komt, omdat de inkt leeg is. Het beste plan is om altijd een reservepatroon thuis te hebben. Zo kunnen alle last-minute printopdrachten toch doorgaan.

Ook voor je computer heb je verschillende accessoires. Zo kan je wel eens van computermuis veranderen. Ook alle mogelijke labelstickers vind je hier. Zo kan je overal een label opplakken.

Jouw gegevens zijn ook zeer belangrijk. Daarom kan je nooit genoeg back ups maken. Zet ze op harde schijven, usb sticks of SD kaarten. Als je computer dan eens crasht ben je niks kwijt.

Wie een computer heeft, weet dat er veel kabels bij komen kijken. De muis, het toetsenbord, de printer, het scherm en ga zo maar verder. Maar niet alle kabels blijven eeuwig werken... 

Ook veranderd technologie soms zo rap dat je nieuwe soorten kabels nodig hebt. Als je niet meteen nieuwe kabels wil aanschaffen, kan je natuurlijk ook gebruik maken van USB-hubs. Deze zorgen ervoor dat je je oude kabels via een tussenweg perfect kunt gebruiken. 

Kies een categorie!

Bekijk alle producten van de juiste categorie.