+32 (0)51 545 575

Multimedia

Je smartphone of tablet laten vallen maar geen barst? Gelukkig! Het was een goed idee om dat beschermhoesje rond je device te doen. Zonder dat hoesje was jouw scherm misschien wel helemaal onbruikbaar geworden.

’s Morgens op staan met muziek gaat het best met een wekkerradio. Maar ook op andere momenten van de dag kan je naar de radio luisteren. Dus niet enkel wanneer je in de auto zit. 

Liever toch muziek in stilte beluisteren? Dan heb je nood aan een paar oortjes of een goeie koptelefoon. Als iedereen thuis weg is, dan kan je gerust jouw gsm via een aux-kabel aansluiten op jouw box en ze eens laten knallen!

Bij het lopen is een gsm met muziek niet handig om mee te nemen. Je kan hem laten vallen of kwijt geraken. Kies daarom voor iets lichters dat wel gemakkelijk is voor te sporten. Een MP3 of MP4 zijn de ideale producten hiervoor.

Soms gebeurt het dat je eens jouw gsm vergeet op te laden. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn! Laadt hem gewoon op, terwijl je op stap bent met een powerbank. Zo kan je overal eenvoudig je device opladen, zonder je zorgen te maken over een platte batterij. 

Jammer genoeg kan je nog niet altijd en overal draadloos opladen. Daarom zijn kabels dus nog steeds erg handig.

En tot slot een handige tool om de kinderen braaf te houden in de auto. Onze portable dvd spelers zorgen ervoor dat alles heel rustig blijft op de achterbank.

Kies een categorie!

Bekijk alle producten van de juiste categorie.