Mutsy Evo Frame Cognac Grip Standaard + Seat Evo2 Urban Nomad Light Grey

€ 435,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De Mutsy Evo zorgt ervoor dat je op wolkjes loopt als je met je kindje over straat gaat. Zo comfortabel voor jou en je baby, en bovendien zo eenvoudig en praktisch in gebruik.
het zitje is volledig verstelbaar: de rugleuning kan in verschillende standen gezet worden en de been- en voetensteuntjes kunnen omhoog en omlaag. Het zitje kan bovendien omgekeerd worden zodat je kindje jou kan zien of juist vooruit kan kijken. Ook de kap is verstelbaar in een ruimere stand.
zowel grote als minder grote bestuurders kunnen de Evo comfortabel besturen, dankzij de in hoogte verstelbare duwstang. De voorwielen kunnen 360° zwenken, wat je de nodige wendbaarheid geeft in de stad. Op een natuurlijke ondergrond kun je ze vastzetten, zodat je vlot kunt doorrijden over bijvoorbeeld zand of bosgrond.De wagen heeft een ruime reiswieg, zodat die lang mee kan. En toch blijft de wagen zeer compact en heel handig!
Je kunt het frame van de Mutsy Evo gemakkelijk in- en uitvouwen, met of zonder het zitje erop gemonteerd. Ook het monteren en afnemen van de wielen is bij dit model een fluitje van een cent: met één druk op de knop ontgrendel je het systeem en kun je ze er veilig afhalen en terug opzetten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mutsy Evo Frame Cognac Grip Standaard + Seat Evo2 Urban Nomad Light Grey
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 794265
Merk Mutsy
Catalogusnummer EVOCOGRS+NLGREY
EAN-code 07942655
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Grijs
Shipping Type normaaltarief