Mutsy Nio Frame Cognac Grip Standaard + Seat Nio Adventure Ocean Blue

€ 495,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De Mutsy Nio kinderwagen is dé nieuwe aanwinst van Mutsy, en wat voor één!
Met deze kinderwagen ben je helemaal klaar voor ieder avontuur en dankzij het robuuste ontwerp, kunnen jullie alles aan!
Het zitje van de Mutsy Nio is zowel naar je toe, als van je af op het onderstel te plaatsen. Daarnaast is zowel de rugleuning als de beensteun verstelbaar en kan je altijd de perfecte zit- of slaappositie creëren. Ook fijn om te weten is dat de Mutsy Nio in de meest vlakke positie instelbaar is, van alle Mutsy kinderwagens.
En ook het wandelen is comfortabel met deze prachtige kinderwagen. De wielen hebben extra profiel en vering waardoor je op iedere ondergrond gemakkelijk een wandeling kunt maken.Zoals we van Mutsy gewend zijn is het gebruikte materiaal modern, maar heeft ook een achterliggende gedachte.
De North collectie geïnspireerd op de aarde en haar langgerekte landschappen. De verschillende texturen wisselen elkaar af en zorgen hierdoor voor een verrassende look.De Adventure collectie is geïnspireerd op de rijke en diepe tinten uit de natuur. Deze prachtige kleuren zijn verwerkt in natuurlijke materialen waardoor je kinderwagen een krachtige uitstraling krijgt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mutsy Nio Frame Cognac Grip Standaard + Seat Nio Adventure Ocean Blue
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 794179
Merk Mutsy
Catalogusnummer NIOCOGRS+AOCBLUE
EAN-code 07941795
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Blauw
Shipping Type normaaltarief