Oral B Elek.Tandenb.Vitality Cross Act.

€ 23,85
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Oral-B Elektrische Tandenborstel - Vitality Cross Action 2D Action
Oral-B, het meest gebruikte tandenborstel merk door tandartsen wereldwijd.biedt een superieure reiniging boven een gewone manuele tandenborstel. Het op professionele instrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 2D-reinigingsactie trilt en roteert om zo meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.
De elektrische tandenborstel Oral-B Vitality biedt een klinisch bewezen meer grondige reiniging dan conventionele manuele tandenborstels. Het professionele ontwerp van CrossAction- opzetborstel rond elke tand individueel met de borstelharen 16 graden schuin, en een superieure 2D-reiniging helpt heen en weer gaan. Door de rotatie wordt plaque beter dan een gewone handtandenborstel verwijdert. De 2 minuten timer pulseert onder controle voor een grondige reiniging en geeft aan wanneer je klaar bent met de reiniging van je gebit.
Er is 1 poetsstand - Dagelijkse Reiniging - plus een timer in het handvat om te helpen de door de tandarts aanbevolen 2 minuten te poetsen. Deze verpakking bevat 2 opzetborstels.
Oral-B Cross Action
De meest geavanceerde 3D-reiniging technologie beschermt tegen gingivitis en helpt hen om ongedaan worden gemaakt door het stimuleren van het tandvlees zachtjes.
2D reinigende werking
De professioneel ontworpen opzetborstels omringen de tanden, terwijl de 2D-reinigende werking met vibrerende en roterende bewegingen significant meer plaque dan een gewone handtandenborstel.
Timer in het handvat
De praktische timer op het handvat van de elektrische tandenborstel laat u weten wanneer u probeert te bereiken vóór de door de tandarts tand poetstijd van twee minuten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oral B Elek.Tandenb.Vitality Cross Act.
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 668379
Type Tandenborstel
EAN-code 4210201123361
Merk Oral B
Catalogusnummer 535.503
Kleur Wit
Shipping Type normaaltarief