Pedaalemmer New Icon 30L Mineral Concrete Grey

€ 84,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Spoedleveringen binnen België en Nederland
Gun jezelf luxe en kies voor een pedaalemmer met stevig RVS pedaal, een losse binnenemmer en een duurzaam en vooral mooi ontwerp. Gun jezelf de NewIcon pedaalemmer van Brabantia. Met de verschillende formaten zet je ze overal neer!

Speciale coating
De pedaalemmer is voorzien van een speciale mineral structuurcoating met een subtiele glinstering. Hier krijg hij zijn luxe uitstraling van. Dankzij de reukdichte deksel zul je geen last hebben van vervelende geurtjes. Het deksel sluit geruisloos en is te bedienen met het lichte pedaal. Bovendien staat de pedaalemmer overal stevig en stabiel dankzij de antislip-onderkant en het antikantel-blok.

Voor een beter milieu
Deze duurzame pedaalemmer bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal. Ook prettig; voor elke verkochte NewIcon pedaalemmer doneert Brabantia aan The Ocean Cleanup. Dit is een ingenieus systeem dat via stroming de plastic soep in de oceaan opruimt. Daarnaast steunt Brabantia ook de stichting Plastic Whale. Zij strijden voor plasticvrije wateren.

Cradle to Cradle
Bovendien zijn de pedaalemmers van Brabantia voorzien van het Cradle to Cradle certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan strenge duurzaamheidsrichtlijnen. De richtlijnen zijn met het oog op materiaalgebruik en recycling van producten, water- en energiegebruik en sociale verantwoordelijkheid in het productieproces.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pedaalemmer New Icon 30L Mineral Concrete Grey
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 754832
Type Pedaalemmers
EAN-code 8710755119187
Merk Brabantia
Catalogusnummer 11.91.87
Kleur Grijs
Shipping Type normaaltarief