Philips Babyfoon Scd502/00

€ 69,95 € 0,30
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
De unieke slimme ECO-modus minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding.
De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.
De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.
Bereik binnen tot 50 meter*, buiten tot 300 meter.
De ouderunit werkt prima op netstroom. Voor extra vrijheid kun je ook batterijen plaatsen voor snoerloos gebruik van de ouderunit. Plaats twee niet-oplaadbare 1,5 V R6 AA-alkalinebatterijen of twee oplaadbare 1,2 V R6 AA-batterijen.
Met de kleine ouderunit kun je je baby tot wel 24 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen. Dit is echter afhankelijk van het type batterijen dat je gebruikt en hoe vaak en hoe lang je de ouderunit op batterijen gebruikt.
Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.
Je baby kan nog onrustig zijn als je hem net naar bed hebt gebracht. Kalmeer je baby met de warme, rustgevende gloed van het nachtlampje.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips Babyfoon Scd502/00
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 774165
Merk Philips
Catalogusnummer SCD502/00
EAN-code 07741654 | 8710103902560
Type Audiobabyfoon
Maat Overige
Kleur Wit
Shipping Type normaaltarief