Philips Brt383/15 Bikinitrimmer In Box

€ 29,99 € 0,07 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De veilige en gemakkelijke manier voor een mooie bikinilijn Genoeg van huidirritatie, sneetjes en wondjes? Houd uw bikinilijn perfect in model met de Philips BikiniGenie-trimmer. Ideaal voor snel en veilig trimmen, modelleren en stileren.
2 opzetbare kammen, scheerhoofd
Nat en droog
Trimhoofd voor de bikinilijn
Trimmen, scheren en stylen Productkenmerken
2 opzetbare kammen trimmen het haar tot 3 5 mm lengte. Speel met lengte! Klik de trimkam (3/5 mm) op het trimhoofd en trim uw haar nauwkeurig op 3 of 5 mm lengte.
Trimhoofd voor de bikinilijn trimt de haren nauwkeurig tot 0,5 mm. Het trimhoofd trimt het haar van de bikinilijn tot 0,5 mm, voor een verzorgde look.
Minischeerhoofd meegeleverd voor een net resultaat na het trimmen. Prachtig bloot in sommige delen van de bikinilijn? Na het trimhoofd gebruikt u het mini-scheerhoofd om het prachtig kaal te scheren.
Altijd en overal te gebruiken! Onder de douche of daarbuiten Het is niet meer nodig om uw huid nat te maken. De trimmer is droog net zo effectief als wanneer die nat is!
Afgeronde snijtandjes trimmen het haar effectief weg en beschermen de huid. Dankzij de afgeronde snijtandjes kunt u in een handomdraai veilig en effectief uw bikinilijn trimmen. Zonder wondjes of sneetjes.
Werkt op batterijen voor een optimaal gebruiksgemak. Snoeren zijn niet meer nodig! BikiniGenie wordt van stroom voorzien door een batterij. Een AA-batterij wordt meegeleverd.
Inclusief etui waarin alles kan worden opgeborgen. Aantrekkelijk opbergetui waarin u alles kunt opbergen.
Inclusief reinigingsborsteltje voor een snelle schoonmaakbeurt. Zorg dat uw trimmer schoon en hygiënisch blijft met het bijgeleverde reinigingsborsteltje.
Ergonomisch ontwerp voor eenvoudig manoeuvreren rond de bikinilijn. Dankzij het handige ergonomische handvat kunt u uw bikinilijn gemakkelijk trimmen, scheren en modelleren. Ecopaspoortmilieutechnisch overzicht van onze producten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips Brt383/15 Bikinitrimmer In Box
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 623806
Type Trimmer
EAN-code 06238063 | 8710103727460 | 8710103860044
Merk Philips
Catalogusnummer BRT383/15
Kleur Overige
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.