Philips S6620/11 Scheerapparaat 3Hd Cbs84 Ntp Met Trimmer

€ 120,09 € 0,10 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden
Soepel en huidvriendelijk scheren.De Philips 6000-serie beschermt tegen huidirritatie door middel van een antiwrijving coating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat soepel en gemakkelijk over de huid en helpt het huidirritatie te voorkomen. De mesjes scheren glad en beschermen de huid, zelfs bij stoppels van drie dagen.

MultiPrecisie-bladen
MultiPrecisie Bladen tillen zowel lange als korte haren op om te scheren - en eventuele resterende stoppeltjes - in een handomdraai.

GentlePrecisionPRO-mesjes
Ons geavanceerde scheersysteem is voorzien van huidbeschermingstechnologie, ontwikkeld om alleen haar te scheren, geen huid. Vvormige mesjes leiden de huid weg van de mesjes voor een glad scheerresultaat, zelfs bij een stoppelbaard van 3 dagen.

Multi Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen
Onze scheerhoofden draaien eenvoudig in 5 richtingen en volgen zo voorzichtig alle contouren van uw gezicht en hals. Er is bij het scheren minder druk nodig, waardoor de belasting van de huid wordt geminimaliseerd.

Aquatec voor nat en droog scheren
Kies hoe je het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kun je kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of je kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

Batterij-indicator met 3 niveaus
Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van jescheerapparaat: batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.

60 minuten snoerloos scheren
Het energiezuinige, krachtige lithiumionsysteem geeft u twee handige opties: 60 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen, of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Alle scheerapparaten van de Shaver series 6000 zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om uw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen.

Volledig afwasbaar scheerapparaat
Klap het scheerhoofd open en spoel het apparaat grondig af onder de kraan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips S6620/11 Scheerapparaat 3Hd Cbs84 Ntp Met Trimmer
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 770077
Type Scheerapparaat
EAN-code 07700774 | 8710103894322
Merk Philips
Catalogusnummer S6620/11
Kleur Zwart
Shipping Type normaaltarief