Philips Wellness Hue Table Lamp Black

€ 99,95 € 0,10
Special Price € 79,98 € 0,10
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ultieme slimme verlichting: met zijn sierlijke opaalwitte ballon op een zwarte voet is de Philips Hue Wellness tafellamp een sieraad voor elke kamer. De White ambiance LED-lamp levert wit licht tot wel 50.000 tinten. Bedienen doe je met de Hue app of de meegeleverde dimmer switch. Schakel eenvoudig tussen voorgeprogrammeerde lichtrecepten, die je helpen ontwaken, lezen, ontspannen, concentreren of energie opdoen. Gewoon dimmen of de lamp in- en uitschakelen kan natuurlijk ook. Wil je nog meer slimme functies zoals het personaliseren van lichtscènes, timers en automatiseringen? Maak dan verbinding met de Philips Hue Bridge.

Bedien tot wel 10 lampen direct via Bluetooth: voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze heel eenvoudig met één aanraking in de Hue app op je smartphone of tablet.

Creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht: deze lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten: ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De twee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Plaats de dimmer switch waar je maar wilt: de Philips Hue dimmer switch werkt als een normale wandschakelaar en dimmer, maar dan beter. Gebruik slimme instellingen zoals het schakelen tussen verschillende lichtrecepten, moeiteloos dimmen of gewoon in- of uitschakelen. Je kunt de dimmer monteren met schroeven of tape, maar je kunt de magnetische dimmer ook van de houder halen en gebruiken als afstandsbediening voor je verlichting.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips Wellness Hue Table Lamp Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 851276
Type Tafellampen
EAN-code 08512765 | 8719514341418
Catalogusnummer 929003054001
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.